Închide meniul

EXCLUSIV | Fanii lui FCSB se revoltă şi cer demisia lui Dinu Todoran. „Nu avem nevoie de antrenori secunzi”. Ultraşii promit că se duc acasă la Olăroiu!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 mai 2021, 15:39

EXCLUSIV | Fanii lui FCSB se revoltă şi cer demisia lui Dinu Todoran. „Nu avem nevoie de antrenori secunzi. Ultraşii promit că se duc acasă la Olăroiu!

Fanii lui FCSB, mesaj ferm pentru Florin Tănase

Hepta

Liderul suporterilor, Gheorghe Mustaţă, anunţă proteste de amploare dacă patronul roş-albaştrilor nu îi găseşte alt înlocuitor lui Toni Petrea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii lui FCSB se revoltă şi cer demisia lui Dinu Todoran

Suporterii nu îl acceptă, Steaua (n.r. FCSB) nu are nevoie de antrenori secunzi. Nu sunt de acord cu aşa ceva! Să aducă un antrenor care să facă performanţă, pentru că atunci vin şi banii.

Noi ne cotinuăm protestele, nu vom fi de acord decât cu un antrenor care are valoare„, a transmis Gheorghe Mustaţă în exclusivitate pentru AS.ro.

Fanii lui FCSB se revoltă şi cer demisia lui Dinu Todoran. Fac presiuni pentru aducerea lui Cosmin Olăroiu, cel care este dispus să revină la echipa lui Gigi Becali chiar şi fără a primi un salariu.

Am vorbit cu domnul Olăroiu, mi-a spus că ar veni la Steaua (n.r. FCSB) cu cea mai mare plăcere şi cu mare drag, pentru noi suporterii, că nu îl interesează banii. Ar veni şi fără bani, dar nu se poate pentru că care contracte în China şi nu poate să vină.

Reclamă

Totuşi, dacă termină cu acele litigii, cu cea mai mare plăcere vine pentru suporteri. Dacă aflăm că litigiul s-a terminat, vom merge după el acasă şi îl vom ruga să vină la noi la echipă„, a reacţionat liderul ultraşilor de la FCSB.

Cosmin Olăroiu a reuşit performanţe importante pe banca lui FCSB. În 2006 a cucerit titlul şi Supercupa României. Fanii lui FCSB se revoltă şi cer demisia lui Dinu Todoran, pentru a putea fi adus Olăroiu.

Dinu Todoran, noul antrenor de la FCSB

Ştirea e că am ales un antrenor, pe criteriu de cuminţenie. Pe Dinu Todoran. I-am spus lui Meme să-l sune. A zis că e sărbătoare mare, că e la mănăstire. Am spus că dacă era la biserică, nu-l mai punem la Academie, ci la echipa mare. A semnat la ora 6.

Reclamă 4 / 0/3

Acum o lună discutasem cu el să vină la Academie. Meme mi-a dat mesaj că este la duhovnicul lui. Atunci nu îi mai propune pentru Academie, îl pui la prima echipă. Eu nu merg pe valoarea profesională, merg pe valoarea umană. Mie aşa mi-a mers bine în viaţă. Eu vreau să câştig cu un om bun”, a spus Gigi Becali, în urmă cu patru zile, la Digi Sport.

Dinu Todoran era liber de contract din martie 2021. Ultima lui echipă a fost CSM Slatina. Todoran a mai antrenat la juniorii lui FC Voluntari și a condus, timp de 4 etape, echipa mare a ilfovenilor.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și