Închide meniul

EXCLUSIV | FCSB, "adormită" de rivalii de la Cluj: "Forţele sunt egale"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 iunie 2020, 13:41 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:24

EXCLUSIV | FCSB, "adormită" de rivalii de la Cluj: "Forţele sunt egale"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

CFR Cluj - FCSB e derby-ul acestei etape

În ultimul meci direct, FCSB nici măcar n-a ajuns la poarta echipei lui Dan Petrescu, care s-a impus cu 1-0. Mai mult decât atât, roş-albaştrii n-au mai câştigat în Gruia din sezonul 2014-2015, ultimul în care şi-au adjudecat titlul. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Este un meci extrem de dificil, un meci între două contracandidate la câştigarea campionatului şi, având în vedere că e primul meci după o perioadă lungă de inactivitate a campionatului, forţele sunt egale şi sunt convins că nici ritmul de joc nu va fi cel mai bun.

E nevoie de o perioadă de adaptare şi de o perioadă în care echipele să-şi găsească ritmul şi jocul normal. Din punct de vedere fizic sunt sigur că vor fi probleme", a declarat Bogdan Mara, în exclusivitate pentru AntenaSport. 

Derby-ul de la Cluj, decisiv pentru titlu

În cazul în care o va învinge pe FCSB, echipa lui Dan Petrescu s-ar distanţa la 7 puncte de principala contracandidată la titlu. 

"Nu cred că ne putem considera campioni, pentru că şi celelalte echipe pot să se apropie. Într-adevăr, am lua un avans destul de bunicel faţă de FCSB, dar asta nu înseamnă că vom fi campioni dacă vom câştiga. 

Reclamă

Dacă eram la ritmul de dinaintea întreruperii campionatului şi eram convinşi că echipa e în cea mai bună formă fizică, atunci am fi avut mult mai mult şanse. Dar în momentul acesta e greu de spus, pentru că nu ştim în ce formă este echipa după această perioadă", a mai spus Mara pentru AntenaSport. 

Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:01 Marius Şumudică a tras un mare semnal de alarmă legat de situaţia de la Rapid: „Ar fi un eşec mare!” L-a lăudat pe Dan Şucu 10:34 Formula 1™ pregăteşte o schimbare majoră! Planul pus la cale pentru a răsplăti mai mulţi piloţi în „Marele Circ” 10:09 Veste tristă în fotbalul românesc! A murit fostul finanţator al unei echipe de tradiţie! S-a duelat cu Becali, Copos şi Borcea! 9:58 Vinicius a râs de Barcelona, după victoria din El Clasico! Cum au răspuns fanii catalanilor 9:52 Veste excelentă pentru FCSB! Doi jucători ai „roş-albaştrilor” revin în lotul echipei antrenate de Elias Charalambous 9:31 Carlo Ancelotti a spus totul despre victoria uriaşă a lui Real Madrid cu FC Barcelona: „Aşa am reuşit să câştigăm” 8:59 Sorana Cîrstea a coborât în clasamentul WTA! Ascensiune impresionantă pentru Gabriela Ruse! Pe ce locuri se află Simona Halep 8:37 Xavi a dat de pământ cu La Liga după El Clasico! Antrenorul Barcelonei, un car de nervi: „E o ruşine! Nu vreau să tac” 8:28 Un jucător important de la FCSB e pe picior de plecare! Gigi Becali: „Îl las liber” 21
apr.
23:57
Imaginile care au stârnit controverse uriaşe în Real Madrid – Barcelona. Lamine Yamal şi „golul fantomă” care nu s-a validat
Vezi toate știrile
Citește și