Închide meniul

EXCLUSIV | FCSB caută stadion! ”La Ghencea nu ne lasă!” Gigi Becali a răbufnit: ”Acolo e stăpân ăla… ”

Antena Sport Publicat: 9 martie 2021, 11:35 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:14

EXCLUSIV | FCSB caută stadion! ”La Ghencea nu ne lasă!” Gigi Becali a răbufnit: ”Acolo e stăpân ăla… ”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali este finanţatorul celor de la FCSB

  • FCSB, nevoită să-și caute stadion
  • Unde și-ar fi dorit Becali să joace FCSB

Prima opțiune pentru FCSB ar fi noul stadion Arcul de Triumf, dar Gigi Becali susține că nu vrea să mai certe cu nimeni și a lansat o serie de ironii la adresa lui Alin Petrache, pe care l-a numit stăpânul stadionului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

O să vedem unde o să jucăm. Unde ne lasă o să jucăm. Suntem în România, în România trebuie să faci ce te lasă. Eu nu mai sunt ăla să mă mai cert. Jucăm unde ne lasă. 

Arcul de Triumf are proprietar. E ăla, Petrache, Petrache e propietar. Vorbim cu el, dacă ne lasă, ne rugăm de el. Ce MTS? Unde ne lasă”, a spus Becali, amuzat, la AS.ro. 

Reclamă

FCSB nu are voie pe noul stadion Steaua

Gigi Becali pare că și-a luat gândul și de la noul stadion Ghencea, deși a părut ironic atunci când a vorbit despre faptul că FCSB nu va avea voie să evolueze acolo.

Stau să mă cert acum. Acolo la Ghencea nu ne lasă, are voie doar CSA-ul, ce să facem, dacă nu ne lasă. Jucăm unde ne lasă”, a mai spus Becali.

Reclamă

În afară de meciul cu CFR, FCSB ar mai trebui să dispute pe teren propriu, în sezonul regulat, partida cu Universitatea Craiova. Pe lângă partida cu oltenii, roș-albaștrii mai au de disputat și jocurile din play-off.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 14:01 Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai” 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”