Închide meniul

EXCLUSIV | FCSB caută stadion! ”La Ghencea nu ne lasă!” Gigi Becali a răbufnit: ”Acolo e stăpân ăla… ”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 martie 2021, 11:35 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:14

EXCLUSIV | FCSB caută stadion! ”La Ghencea nu ne lasă!” Gigi Becali a răbufnit: ”Acolo e stăpân ăla… ”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali este finanţatorul celor de la FCSB

Prima opțiune pentru FCSB ar fi noul stadion Arcul de Triumf, dar Gigi Becali susține că nu vrea să mai certe cu nimeni și a lansat o serie de ironii la adresa lui Alin Petrache, pe care l-a numit stăpânul stadionului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

O să vedem unde o să jucăm. Unde ne lasă o să jucăm. Suntem în România, în România trebuie să faci ce te lasă. Eu nu mai sunt ăla să mă mai cert. Jucăm unde ne lasă. 

Arcul de Triumf are proprietar. E ăla, Petrache, Petrache e propietar. Vorbim cu el, dacă ne lasă, ne rugăm de el. Ce MTS? Unde ne lasă”, a spus Becali, amuzat, la AS.ro. 

FCSB nu are voie pe noul stadion Steaua

Gigi Becali pare că și-a luat gândul și de la noul stadion Ghencea, deși a părut ironic atunci când a vorbit despre faptul că FCSB nu va avea voie să evolueze acolo.

Stau să mă cert acum. Acolo la Ghencea nu ne lasă, are voie doar CSA-ul, ce să facem, dacă nu ne lasă. Jucăm unde ne lasă”, a mai spus Becali.

Reclamă

În afară de meciul cu CFR, FCSB ar mai trebui să dispute pe teren propriu, în sezonul regulat, partida cu Universitatea Craiova. Pe lângă partida cu oltenii, roș-albaștrii mai au de disputat și jocurile din play-off.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano Vezi toate știrile
Citește și