Închide meniul

EXCLUSIV | FCSB, CFR, Craiova – ochii pe el! A ieșit campion și e liber de contract. Nu ar refuza să vină în România

Silviu Corneanu Publicat: 22 noiembrie 2020, 10:28 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:08

EXCLUSIV | FCSB, CFR, Craiova – ochii pe el! A ieșit campion și e liber de contract. Nu ar refuza să vină în România

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali este finanțatorul celor de la FCSB

  • A fost golgheter în Liga 1
  • De ce ar reveni în campionatul din România

Antal nu duce lipsă de oferte, fiind dorit în continuare în Lituania, dar se gândește serios să revină în România. Fostul campion din Liga 1 nu ar refuza o propunere de la FCSB sau CFR, echipă pe la care a mai trecut. Obiectivul său este să semneze cu o echipă care se bate la titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liviu Antal ar accepta să vină la FCSB sau CFR

Eu sunt liber de contract acum. Am terminat contractul cu cei din Lituania. De oriunde voi avea o provocare, voi accepta, dacă va fi vorba să mă lupt pentru un trofeu. Este altceva să joci pentru un trofeu. 

Cei din Lituania mă consideră un jucător important pentru ei, vor să rămân acolo, m-aș întoarce, dar în același timp aș vrea să mă întorc și în România, pentru că la noi fotbalul este mult mai iubit, mult mai popular.

Reclamă

Luând în considerare faptul că Steaua, Dinamo, CFR, Craiova, sunt printre cele mai titrate echipe din România, clar te tentează. Dacă ar veni o ofertă aș acepta o provocare la FCSB sau CFR, de ce nu? Este o provocare pentru a câștiga un trofeu și asta își dorește oricine”, a declarat Liviu Antal în exclusivitate pentru AS.ro.

Liviu Antal nu a avut o experiență prea plăcută la CFR

Liviu Antal și-a amintit și de experiența pe care a avut-o la CFR, când a evoluat doar înșapte partide, dar consideră că el este singurul vinovat pentru acest lucru.

Reclamă

La CFR am fost fără o pregătire. Acest lucru m-a costat, nu eram la același nivel cu echipa. Atâta timp cât sunt pregătit, nu îmi este frică de nicio provocare”, susține Antal.

Marele regret al lui Liviu Antal

Campion cu Otelul în Liga 1 și golgheter al României, Antal a vorbit și despre regretul său. Acesta a vorbit despre perioada petrecută în Turcia, când ”s-a curățat” după șase luni, pentru că nu a fost foarte determinat, după cum susține chiar el.

Am avut oferte după ce am luat titlul cu Oțelul, dar nu regret nimic din ce am făcut. Venind după câștigarea titlului de golgheter în România, în Turcia nu am fost așa de determinat. 

Reclamă 4 / 0/3

În șase luni te curățai dacă nu demonstrai, acolo. Asta mi s-a întâmplat. Regret că nu am fost mai implicat în Turcia”, a mai spus Antal.

Liviu Antal a fost campion în România și a ieșit golgheterul Ligii 1

Antal a vorbit și despre lupta la titlu din acest sezon și l-a lăudat pe Dan Petrescu.

Steaua este într-o formă extraordinară, Craiova are o echipă foarte bună, chiar dacă este într-o scădere. CFR este o echipă puternică și cu un antrenor care știe să gestioneze orice situație. 

Este un antrenor bun. A câștigat atâtea trofee. Nu trebuie să îți placă stilul dânsului, trebuie să o iei după fapte. Cred că acest campionat se va disputa între cele trei echipe”, este de părere Liviu Antal.

Echipele pentru care a evoluat Liviu Antal

  • Concordia Chiajna
  • FCM Târgu Mureș
  • Oțelul Galați
  • FC Vaslui
  • Genclerbirligi
  • Beitar Ierusalim
  • Hapoel Tel Aviv
  • Pandurii Târgu Jiu
  • CFR Cluj
  • Zalgiris Vinlius

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17
apr.
0:08
VIDEOFamalicao – Sporting Lisabona 0-1 a fost în AntenaPLAY. „Leii” au făcut un pas uriaş în lupta la titlu din Liga Portugal
23:55 PSG – Borussia Dortmund, prima semifinală din Champions League! Barcelona şi Atletico, OUT! Meci de „foc” pentru Istvan Kovacs 23:50 VIDEOSouthampton – Preston 3-0 a fost în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 23:35 Xavi, eliminat şi el de Istvan Kovacs, în Barcelona – PSG! Antrenorul catalanilor şi-a ieşit din minţi 23:15 Istvan Kovacs, decizie controversată în Barcelona – PSG! Românul, pus „la zid” de spanioli, după ce l-a eliminat pe Araujo 23:05 Istvan Kovacs nu l-a iertat pe Kylian Mbappe, după golul marcat de PSG! Decizia arbitrului român l-a şocat pe starul parizienilor 22:48 Costel Gâlcă urmează să semneze cu Universitatea Craiova! Lovitură dată de Mihai Rotaru 22:39 Boris Becker cere timp pentru Simona Halep, după revenirea în circuitul WTA! Ce şanse îi dă pentru a câştiga un Grand Slam 21:28 Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi 21:20 VIDEOMomente uluitoare înainte de Barcelona – PSG! Fanii catalani au atacat, din greşeală, autocarul echipei lui Xavi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB
Liga 1 • 20:59
Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB
Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu
Liga 1 • 18:25
„Nu are rost să vorbim de felicitări!” Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu
Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar
Liga 1 • 17:44
„Nu ştiu dacă putea să ajungă într-un campionat mai bun!” Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB
Liga 1 • 13:43
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional!
Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1
Liga 1 • 10:25
„E peste Coman, e de nivelul lui Drăguşin!” Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1