Închide meniul

EXCLUSIV | FCSB, distrusă! "Are 5 fotbalişti şi restul sunt de umplutură"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 iulie 2020, 15:27 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:58

EXCLUSIV | FCSB, distrusă! "Are 5 fotbalişti şi restul sunt de umplutură"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Echipa lui Gigi Becali, criticată dur

"Părerea mea e că Steaua nu poate sa ia titlul nici cu Reghe. Nici sezonul următor nu poate să ia titlul cu echipa asta. Nu are echipă de titlu Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu are echipă de titlu, nu are echipă nici de locul doi. Are vreo patru-cinci fotbalişti buni şi restul, umplutură, ce să mai", a spus Dumitru Dragomir, pentru AntenaSport.  

Reghecampf, dublu campion cu FCSB

Reghecampf a câştigat două titluri în Liga 1 cu FCSB şi a avut un traseu spectaculos în Europa League, în 2011-2012. După ce au trecut de Ajax la penalty-uri, roş-albaştrii au fost eliminaţi cu greu de Chelsea, în optimile competiţiei.

"El a venit la mine acasă şi a spus oricând apelezi la mine, eu sunt prezent. Eu i-am spus nu-l schimb pe Vintilă.

La ora asta nu vorbim de schimbarea antrenorului. Ştiu eu dacă o fi să fie să plece, normal că singurul care o să fie o să fie Reghe. Cine altul?", a spus Becali, cu câteva zile în urmă.

Reclamă
Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
Vezi toate știrile
Citește și