Închide meniul

EXCLUSIV | FCSB iese la atac! ”Am văzut ce s-a întâmplat la aeroportul din Cluj și la noi nu se pot antrena 5 fotbaliști”

Dan Roșu Publicat: 11 aprilie 2020, 12:05

Reclamă
EXCLUSIV | FCSB iese la atac! ”Am văzut ce s-a întâmplat la aeroportul din Cluj și la noi nu se pot antrena 5 fotbaliști”

Mediafax Foto / Raul Stef

Probleme pe aeroportul din Cluj

Roș-albaștrii și-au făcut testele pentru coronavirus, iar rezultatele vor veni în curând. Baza din Berceni are 30 de hectare și fiecare jucător are camera lui. Totuși, ei nu au voie să se antreneze, iar fostul mare portar face comparație cu evenimentul petrecut la Cluj, unde 2.000 de oameni s-au înghesuit în parcarea aeroportului. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Helmut Duckadam: ”Ați văzut ce s-a întâmplat la Cluj”

”Se așteaptă rezultatele testelor. Din păcate, unii respectăm această decizie, de a sta în casă, de a sta departe de aglomerație. Vedem și noi ce se întâmplă pe aeroportul de la Cluj, unde nu se mai pune problema că 3-4-5 jucători vor să meargă să facă antrenamentul și li se interzice acest lucru. 

Eu cred că era necesară prelungirea stării de urgență, dar cred că trebuie ușor, ușor relaxată această situație. Am văzut și în alte țări că se relaxează puțin situația. Cred că baza de la Berceni poate asigura toate condițiile necesare pentru a face antrenamente peste o săptămână sau două”, a spus Duckadam, pentru AntenaSport. 

”Eu am 30 de hectare de teren acolo. Acasă stau într-un apartament, stau 4-5 persaoane în 100 de metri pătrați. Unde e mai bine? La mine, are fiecare camera lui.

Nu or putea să stea în atâtea hectare? Jucătorii au suficient loc să facă antrenament și să păstreze distanța între ei”, a spus Becali la Realitatea, cu câteva zile în urmă.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:25

Victor Becali, despre oferta de prelungire pentru Edi Iordănescu: „Jignitoare”! Ce a spus de Hagi la naţională: „E visul lui”

17:13

Programul etapei din Porsche Supercup din Belgia! Antrenamentele, calificările şi cursa sunt exclusiv în AntenaPLAY

16:50

LIVE VIDEOCalficările etapei de Formula 2 din Belgia sunt ACUM, în AntenaPLAY

16:46

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 iulie

16:40

Festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024, LIVE TEXT (20:30)! România, reprezentată de 107 sportivi la Paris

16:24

„Îngrozitor de mult!” Reacţie categorică despre viitorul lui Ianis Hagi la Rangers! Ce se întâmplă cu internaţionalul român

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid în prima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Belgiei, LIVE în AntenaPLAY 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus”
Citește și