Închide meniul

EXCLUSIV | FCSB iese la atac! ”Am văzut ce s-a întâmplat la aeroportul din Cluj și la noi nu se pot antrena 5 fotbaliști”

Dan Roșu Publicat: 11 aprilie 2020, 12:05

EXCLUSIV | FCSB iese la atac! ”Am văzut ce s-a întâmplat la aeroportul din Cluj și la noi nu se pot antrena 5 fotbaliști”

Mediafax Foto / Raul Stef

Probleme pe aeroportul din Cluj

  • FCSB nu are voie să ducă jucătorii în cantonament în Berceni
  • Baza are 30 de hectare și fiecare jucător are camera lui
  • Starea de urgență s-a prelungit cu încă o lună

Roș-albaștrii și-au făcut testele pentru coronavirus, iar rezultatele vor veni în curând. Baza din Berceni are 30 de hectare și fiecare jucător are camera lui. Totuși, ei nu au voie să se antreneze, iar fostul mare portar face comparație cu evenimentul petrecut la Cluj, unde 2.000 de oameni s-au înghesuit în parcarea aeroportului. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Helmut Duckadam: ”Ați văzut ce s-a întâmplat la Cluj”

”Se așteaptă rezultatele testelor. Din păcate, unii respectăm această decizie, de a sta în casă, de a sta departe de aglomerație. Vedem și noi ce se întâmplă pe aeroportul de la Cluj, unde nu se mai pune problema că 3-4-5 jucători vor să meargă să facă antrenamentul și li se interzice acest lucru. 

Eu cred că era necesară prelungirea stării de urgență, dar cred că trebuie ușor, ușor relaxată această situație. Am văzut și în alte țări că se relaxează puțin situația. Cred că baza de la Berceni poate asigura toate condițiile necesare pentru a face antrenamente peste o săptămână sau două”, a spus Duckadam, pentru AntenaSport. 

Reclamă

”Eu am 30 de hectare de teren acolo. Acasă stau într-un apartament, stau 4-5 persaoane în 100 de metri pătrați. Unde e mai bine? La mine, are fiecare camera lui.

Nu or putea să stea în atâtea hectare? Jucătorii au suficient loc să facă antrenament și să păstreze distanța între ei”, a spus Becali la Realitatea, cu câteva zile în urmă.

Reclamă

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:07 Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Revenire de senzaţie a „Bursucului” în Liga 1. Detaliile contractului 0:02 ”E vreo șansă să rămâi la FCSB?” Florinel Coman a dat răspunsul, după ce a dus echipa lui Gigi Becali la 13 puncte de locul 2! 14
apr.
23:47
Gigi Becali, anunţ uluitor! Cum vrea să celebreze câştigarea campionatului: „Dacă reuşim asta, vin şi la meci”
14
apr.
23:46
Gigi Becali a dezvăluit ce i-a transmis lui Dan Şucu, după ce Rapid a ieşit din lupta la titlu: „Păi noi suntem idioţi?”
14
apr.
23:29
Incidente în tribune şi pe teren la derby-ul CFR Cluj – FCSB! Jandarmeria a intervenit! Ce s-a întâmplat
14
apr.
23:21
Gigi Becali, anunţ după victoria FCSB-ului contra lui CFR Cluj: „Am luat atacant”! A spus cât va investi pentru Liga Campionilor!
14
apr.
23:00
CFR Cluj – FCSB 0-1. Echipa lui Gigi Becali, victorii pe bandă rulantă în play-off! Etapa viitoare poate fi matematic campioană!
14
apr.
22:41
VideoAtacantul dorit de Gigi Becali, un nou gol în Liga Portugal! Rafa Mujica a înscris în Arouca – Boavista, LIVE în AntenaPLAY
14
apr.
22:40
Mircea Lucescu revine în fotbal ca antrenor! Clubul uriaş cu care s-a înţeles „Il Luce”
14
apr.
22:30
VIDEOBenfica – Moreirense 3-0 a fost în AntenaPLAY. FC Porto – Famalicao 2-2 şi Gil Vicente – Sporting 0-4. Rezultatele etapei
Vezi toate știrile