Închide meniul

EXCLUSIV | FCSB sau CFR? Victor Pițurcă a dat verdictul în lupta la titlu: ”S-a văzut diferența, diferență mare, nu așa!”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 8 aprilie 2021, 6:31

EXCLUSIV | FCSB sau CFR? Victor Pițurcă a dat verdictul în lupta la titlu: ”S-a văzut diferența, diferență mare, nu așa!”

AS.ro

Victor Pițurcă, în timpul unui interviu pentru AntenaSport

Pițurcă susține că diferența dintre FCSB și CFR este una foarte mare, din punct de vedere al jocului prestat de cele două formații, iar acest lucru s-a văzut în meciul direct, conform fostului selecționer. FCSB s-a impus cu 3-0, în ultimul duel cu CFR.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În momentul de față cred că FCSB este principala favorită la titlu. Este pe primul loc, practică un joc bun, și să nu mai spun că la jocul cu CFR s-a văzut diferență, și diferență mare, de joc, de atitudine, nu doar când au rămas în 10, și 11 la 11. FCSB a dominat, a condus jocul”, a declarat Victor Pițurcă într-un interviu pentru AntenaSport. 

FCSB este lider în Liga 1

În acest moment, echipa lui Gigi Becali este pe primul loc în Liga 1. Cu o etapă înainte de finalul sezonului regulat, FCSB are 64 de puncte, fiind urmată de CFR, cu 63 de puncte.

Locul trei este ocupat de Universitatea Craiova. Oltenii au acumulat până în prezent 57 de puncte. În ultima etapă a sezonului regulat, FCSB va evolua cu Sepsi, iar CFR cu Craiova.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! Vezi toate știrile
Citește și