Închide meniul

EXCLUSIV | Florentin Petre nu înțelege gestul lui Ionel Dănciulescu: "Trofeele pe care le-a câștigat trebuie să și le țină acasă"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 aprilie 2020, 13:08

EXCLUSIV | Florentin Petre nu înțelege gestul lui Ionel Dănciulescu: "Trofeele pe care le-a câștigat trebuie să și le țină acasă"

MMA / MMA2 via Hepta

Florentin Petre "l-a certat" pe Ionel Dănciulescu

Danciu-gol și-a scos la licitație trofeele și tricourile de la Dinamo pentru a sprijini clubul să strângă suma necesară obținerii licenței pentru Liga 1

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Țin să-l felicit pentru inițiativa lui! S-a hazardat puțin. Este de apreciat, dar lucrurile personale și trofeele pe care le-a câștigat trebuie să și le țină acasă", a spus Florentin Petre, în exclusivitate pentru Antena Sport. 

Florentin Petre: "Să aducă bani cine se ocupă de marketing"

Florentin Petre speră ca Dinamo să se salveze în cele din urmă. Deși apreciază gestul fanilor de a ajuta clubul, fostul mijlocaș consideră că soluțiile trebuie găsite de oamenii din conducere. 

"Chiar îmi pare rău că au ajuns în situația asta. Era normal să se întâmple lucrul ăsta, pentru că atât timp cât nu ai bani, nu ai continuitate. Nu poți să ții un club așa mare și cu istorie cum are Dinamo. Sper din toată inima să-și revină!

Dacă vor să facă rost de bani, să se ocupe cine se ocupă de marketing. Cei care trebuie să aducă bani asta trebuie să facă", a declarat Florentin Petre pentru AntenaSport. 

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” Vezi toate știrile
Citește și