Închide meniul

EXCLUSIV | Florin Tănase e "bun de trasferat"! Noi detalii despre situaţia căpitanului de la FCSB. Suma cerută de Gigi Becali

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 aprilie 2021, 8:10

EXCLUSIV | Florin Tănase e "bun de trasferat"! Noi detalii despre situaţia căpitanului de la FCSB. Suma cerută de Gigi Becali

Hepta

Florin Tănase e unul dintre cei mai în formă jucători de la FCSB

"Cum spuneam mai devreme, ofertele nu le face nimeni. Este un jucător propus. În momentul în care va veni oferta, cel care hotărăşte este clubul FCSB, proprietarul jucătorului. El spune "da" sau "nu". Evoluţiile lui îl îndreptăţesc să se gândească la un transfer în străinătate. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este golgheterul campionatului, cu evoluţii foarte bune, spun eu că a avut o evoluţie foarte bună şi cu Macedonia de Nord. Este bun de transferat, cum s-ar spune", a dezvăluit Victor Becali, pentru AntenaSport. 

Florin Tănase, oferte din Golf

Florin Tănase face cel mai bun sezon al carierei, fiind golgheterul Ligii 1, iar acest lucru a stârnit interesul mai multor echipe din Europa, dar și din zona Golfului. Căpitanul celor de la FCSB este dorit insistent de liderul din Arabia Saudită, Al Hilal.

"Au început deja discuțiile dintre noi și conducerea celor de la Al Hilal, pentru ca mutarea să se facă în perioada de vară", ar fi spus agentul jucătorului, pentru Al Hilal Runaway, conform contului de Twitter modarajalhilal.

26 de ani are Florin Tănase, fiind cotat de transfermarkt.com la patru milioane de euro, fiind dorit de echipe precum Trabzonspor, Basaksehir, Anderlecht, Olympique Marseille sau New York City.

Reclamă

Tănase a evoluat în 25 de meciuri, în acest sezon, pentru FCSB, reușind să marcheze 19 goluri, dintre care 18 în Liga 1, și să le ofere colegilor patru pase de gol.

Tănase câştigă acum 19.000 de euro pe lună şi a refuzat deja o mărire până la 25.000 de euro, pentru prelungirea contractului. Becali speră să îl convingă cu 35.000, mai ales după plecarea lui Dennis Man la Parma, pentru 13 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și