Închide meniul

EXCLUSIV | Florin Tănase, exemplu pentru jucători! Decizia luată de căpitanul FCSB înainte de meciul cu CFR

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 mai 2021, 14:26

EXCLUSIV | Florin Tănase, exemplu pentru jucători! Decizia luată de căpitanul FCSB înainte de meciul cu CFR

Flroin Tănase

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Florin Tănase, exemplu pentru jucătorii de la FCSB. Golgheterul Ligii 1 a decis să renunțe la vacanță pentru a putea evolua în meciul cu CFR. Din informațiile AS.ro, Tănase s-a întors la antrenamente în urmă cu o zi. Din câte se pare, ”decarul” vicecampioanei va evolua cel puțin o repriză cu ardelenii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Tănase, exemplu pentru jucători

Tănase i-a surprins pe cei din staff-ul de la FCSB după ce a hotărât să-și scurteze vacanța cu câteva zile. Florin Tănase, exemplu pentru jucători. Colegii mai tineri de la FCSB pot învăța astfel din profesionalismul căpitanului lor.

De altfel, nu este pentru prima dat când Tănase decide să fie alături de colegi. Când a fost suspendat, sau accidentat, Tănase a preferat să meargă la meci alături de echipă.

După ce va reveni de la Cluj, Tănase va trebui să se prezinte în cantonamentul echipei naționale. Tricolorii se vor reuni la Mogoșoaia în vederea meciurilor amicale cu Georgia și Anglia.

Florin Tănase, golgheterul Ligii 1

Florin Tănase traversează cel mai bun sezon al carierei. Căpitanul de la FCSB este golgheterul Ligii 1. Tănase a marcat 24 de goluri, cu o etapă înainte de final.

Reclamă

”Decarul” roș-albaștrilor este al doilea cel mai bun marcat în Liga 1, din ultimii 20 de ani, după Wesley. Brazilianul a marcat 27 de goluri.

Gigi Becali le-a dat vacanță jucătorilor de la FCSB

În momentul în care a văzut că FCSB a pierdut titlul, Gigi Becali a decis să le dea vacanță jucătorilor. Astfel, în meciul cu Craiova, roș-albaștrii au folosit mai multe rezerve. Lucru care se va întâmpla și cu CFR.

Partida dintre CFR și FCSB va fi în această seară, de la ora 20:30, în Gruia. Meciul va putea fi urmărit în format live text pe as.ro.

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
  • CFR și FCSB se vor duela în această seară
  • Gigi Becali le-a dat vacanță jucătorilor de la FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:45 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon Vezi toate știrile
Citește și