Închide meniul

EXCLUSIV | Florinel Coman, ca și transferat în MLS! "Cred că tranzacția va avea loc"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 aprilie 2020, 5:53

EXCLUSIV | Florinel Coman, ca și transferat în MLS! "Cred că tranzacția va avea loc"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Florinel Coman ar putea juca în America

Patronul roș-albaștrilor le-a cerut americanilor 9 milioane de euro, plus un procent de 40% dintr-un viitor transfer al lui Coman.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Gigi e un tip inteligent, care a ştiut să facă bani, dar cred că preţurile nu mai sunt aceleaşi ca înaintea declanşării acestei pandemii. Să ştiţi că foarte multă lume încearcă acum să cumpere şi sunt convins că vor fi oferte pentru jucătorii celor de la FCSB", a declarat Marius Șumudică, în exclusivitate pentru AntenaSport. 

Marius Șumudică: "Cred că tranzacția va avea loc"

Marius Șumudică are o relație destul de strânsă cu Gigi Becali și vorbește des la telefon cu patronul lui FCSB. Antrenorul a dat de înțeles că transferul lui Florinel Coman la Orlando City are mari șanse de a se concretiza. Negocierile finale vor avea loc cel mai probabil săptămâna viitoare. 

"Dacă toată lumea e mulţumită, este problema lor şi cred că tranzacţia va avea loc.Să ştiţi că nu e uşor să joci în America. Sunt meciuri puternice, au crescut mult ca fotbal. Acolo nu ajungi aşa, pentru că te cheamă Florinel, trebuie să ai o anumită valore, iar ei nu investesc zece milioane de dolari de dragul lui Gigi Becali", a declarat Șumudică pentru AntenaSport. 
 

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor Vezi toate știrile
Citește și