Închide meniul

EXCLUSIV | Gică Popescu, mesaj pentru Dan Petrescu, după ce "Bursucul" a fost depistat pozitiv cu COVID-19

Silviu Corneanu Publicat: 22 iulie 2020, 13:42 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:33

Reclamă
EXCLUSIV | Gică Popescu, mesaj pentru Dan Petrescu, după ce "Bursucul" a fost depistat pozitiv cu COVID-19

Gică Hagi l-a propus pe Gică Popescu la Universitatea Craiova

Gică Hagi, Gică Popescu şi Dorinel Munteanu

Gică Popescu i-a transmis un mesaj lui Dan Petrescu, prin intermediul AntenaSport. "Baciul" consideră că Liga trebuie să ia măsurile necesare pentru ca ediţia viitoare să poată începe în siguranţă, iar Viitorul se va supune tuturor măsurilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Popescu: "Îmi pare rău pentru Petrescu"

"Am citit şi eu despre Dan Petrescu, îmi pare rău pentru el. Mesajul meu pentru el? Să se facă bine cât mai repede. Sperăm să se mai treacă, trebuie să găsim soluţii. 

Să vedem cum terminăm acest campionat, dar şi cum să-l începem pe următorul. Trebuie gândit foarte bine. Nu este o situaţie prea plăcută pentru nimeni", a declarat Gică Popescu pentru AntenaSport.

Popescu: "Probabil e băgat sub pat"

În urmă cu ceva timp, Gică Popescu glumea pe seama lui Dan Petrescu, care nu-i răspundea la telefon şi nu ieşea să dea niciun fel de declaraţie.

"Nu l-am auzit pe Dan Petrescu. Probabil e băgat sub pat şi nu răspunde la telefon, aşa e de fricos", a spunea Popescu, zâmbind, despre Dan Petrescu în urmă cu trei luni.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:50 LIVE VIDEOPrima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola e ACUM în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 14:35 „Se simt lezați, dar dacă pică nocturna…” Marius Șumudică, derapaj rasist la adresa fanilor FCSB! 14:22 Thomas Tuchel pleacă de la Bayern Munchen! „Este evident greu”. Anunţul antrenorului german 14:21 „A semnat!” Marius Şumudică a anunţat transferul stelar al lui Denis Drăguş: „L-au cumpărat cu 2 milioane de euro” 14:19 Detalii de ultimă oră despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB. Răsturnare totală de situație după declarațiile lui Gigi Becali 14:02 Selecționerul Ucrainei a anunțat lotul cu o lună înainte de EURO! Surprizele pregătite de prima adversară a României 13:25 Botoșani – Mioveni LIVE TEXT (20:00). Duel „încins” pentru Liga 1! Echipele probabile pentru meciul de baraj 13:21 Xavi, la un pas să fie demis de Barcelona! Anunţ-şoc făcut de presa din Spania. Ruptură totală cu Joan Laporta 13:12 „Haos! Trebuie educați” Giani Kiriță a răbufnit după ce suporterii lui Dinamo s-au bucurat pentru calificarea la baraj 13:11 FRF a pus în vânzare biletele pentru ultimele teste înainte de EURO 2024! România – Liechtenstein va fi în direct pe Antena 1 Vezi toate știrile
Citește și