Închide meniul

EXCLUSIV | Gică Popescu se teme de un posibil dezastru. ”Jucătorii au nevoie de o lună de antrenamente. Altfel, vom avea un campionat șchiop, cu mulți accidentați”

Dan Roșu Publicat: 19 aprilie 2020, 11:17

EXCLUSIV | Gică Popescu se teme de un posibil dezastru. ”Jucătorii au nevoie de o lună de antrenamente. Altfel, vom avea un campionat șchiop, cu mulți accidentați”

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gică Popescu vorbește despre reluarea Ligii 1

  • Liga 1 s-ar putea relua pe 6 iunie
  • Pentru a termina sezonul, mai sunt de disputat 8 etape din play-off și 12 din play-out
  • Toate partidele s-ar putea disputa în perioada 6 iunie - 26 iunie

”După două luni de pauză, e nevoie de minimum patru săptămâni de antrenament. Nu cred că vom putea începe campionatul mai devreme de 15 iunie. Dacă se reia mai devreme, vom avea un campionat șchiop, în care jumătate din jucători se vor accidenta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

LPF a anunțat programul Ligii 1

Cu siguranță Viitorul dorește ca acest campionat să se termine pe teren. În caz contrar, pierderile vor fi foarte mari. Nu știu cine va fi favorită la titlu. E greu după o asemenea perioadă de inactivitate”, a spus Popescu, în exclusivitate pentru AntenaSport.  

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat cum va arăta ultima parte a sezonului, dacă vom scăpa de criza de coronavirus. În perioada 6 iunie – 26 iulie, s-ar disputa  8 etape de play-off și 12 runde de play-out.

Reclamă

Cele mai așteptate meciuri, cele dintre FCSB și CFR, se vor disputa în weekend-ul 6-7 iunie, la Cluj, și în weekend-ul 11-12 iulie, la București. De asemena, finala Cupei României se va desfășura pe 29 iulie.

Programul etapelor rămase de disputat în Liga 1

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Popescu, convins că Ianis Hagi va fi "titular incontenstabil" la EURO 2024. Singura condiţie pusă de legenda României
AntenaPLAY • 26 mart., 23:53
Gică Popescu, convins că Ianis Hagi va fi „titular incontenstabil” la EURO 2024. Singura condiţie pusă de legenda României
AntenaPLAY • 26 mart., 22:41
„Ce ar fi de remarcat?” Gică Popescu, verdict la pauza meciului Columbia – România 2-0
Gică Popescu, mesaj deosebit de dur înainte de Israel - România
Echipa naţională • 26 mart., 21:20
Cum a reacţionat Gică Popescu când a văzut „revoluţia” făcută de Edi Iordănescu, în primul 11, la Columbia – România
Gică Popescu, replică dură pentru Dan Şucu
Liga 1 • 21 mart., 21:18
„N-am înţeles greşit, e lipsă de fair-play!” Gică Popescu, replică dură pentru Dan Şucu. Ce i-a cerut patronului de la Rapid
Reacţia lui Gică Popescu, după ce a văzut meciul de coşmar al lui Radu Drăguşin la Tottenham
Premier League • 18 mart., 20:56
Reacţia lui Gică Popescu, după ce a văzut meciul de coşmar al lui Radu Drăguşin la Tottenham: „Asta ar trebui să se întâmple!”