Închide meniul

EXCLUSIV | Gigi Becali a anunţat care sunt jucătorii care pleacă de la FCSB în această vară! "Nu se discută nimic altceva"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 martie 2021, 11:55 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:15

EXCLUSIV | Gigi Becali a anunţat care sunt jucătorii care pleacă de la FCSB în această vară! "Nu se discută nimic altceva"

Hepta

Gigi Becali renunţă la doi jucători

Ionuţ Panţiru este cel care a scăpat de furia lui Gigi Becali. După ce a fost pariul patronului, în 2019, el intrase recent în dizgraţiile omului de afaceri care plătise 200.000 de euro pentru el. Totuşi, titular pe postul de fundaş stânga rămâne Risto Radunovic. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Soiledis şi Stan pleacă. Atât. În rest, nu am nicio treabă. Ce treabă am eu cu Panţiru? Sper să îşi revină. Nu mă gândesc acum la plecare de jucători. Singurul lucru este numai campionat şi atât. Nu se discută nimic altceva. Nici sosiri, nici plecări", a spus Gigi Becali, pentru AS.ro. 

Aristidis Soiledis se poate umple de bani

Aristidis Soiledis și-a găsit echipă în Emirate şi va pleca pe un salariu uriaş. El ar urma să încaseze 350.000 de euro pe sezon la noua sa echipă. Apărătorul stânga poate semna oricând noul angajament, fiind în ultimele șase luni de contract cu FCSB.

Soiledis câștigă 10.000 de euro pe lună la FCSB. El n-a jucat decât un singur meci în acest sezon de Liga 1. Se întâmpla în eșecul surprinzător de la Poli Iași, 2-5 în septembrie.

Grecul este la FCSB din vara lui 2019, când Gigi Becali îl transfera de la Botoșani pentru 75.000 de euro. În total, a bifat 22 de apariții în tricoul roș-albaștrilor.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
Vezi toate știrile
Citește și