Închide meniul

EXCLUSIV | Gigi Becali l-a făcut praf pe Adi Popa: ”Nebunule! Erai pe la construcții acum, lucrai cu roaba!” Raul Rusescu, luat și el în vizor. Ce spune de Cristi Tănase

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 mai 2021, 13:09 / Actualizat: 14 mai 2021, 17:40

EXCLUSIV | Gigi Becali l-a făcut praf pe Adi Popa: ”Nebunule! Erai pe la construcții acum, lucrai cu roaba!” Raul Rusescu, luat și el în vizor. Ce spune de Cristi Tănase

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali este finanțatorul celor de la FCSB

Cel mai șifonat a ieșit Adi Popa. Becali a fost deranjat de faptul că aceștia și-au dat viața cu FCSB, iar cu CFR nu au făcut același lucru, după cum susține el.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe mine m-au bătut jucători pe care eu i-am creat, Rusescu, Popa. Popa, vai de mama lui, cine știe pe unde era acum, dacă nu-l luam eu, pe la ce construcții lucra. El e mic, e forțos, putea să lucreze cu roaba. 

Așa s-a dus în Anglia și a făcut milioane. Acum vai, să vezi ce-și dădea el viața, ce alerga, ce faci, mă, te bucuri tu împotriva ăluia care te-a creat? Nebunule”, a răbufnit Gigi Becali la AS.ro.

Raul Rusescu nu a scăpat nici el de furia lui Gigi Becali

Becali l-a acuzat pe Rusescu de faptul că a bătut prost lovitura liberă cu CFR, dar și că s-a bucurat după ce a marcat cu FCSB.

Și dacă tu, Rusescule, bați la mișto lovituri pe jos și unde ai jucător culcat cu CFR-ul, și te bucuri așa de tare, pupi inelele când dai gol la ăla care te-a creat. La vrăjeală face (n.r. – când i s-a zis că nu s-a bucurat) 

Reclamă

Când am văzut că bate el cu CFR m-am bucurat, dar el a bătut pe jos când era jucător culcat. De ce bați, mă, acolo? A dat încet, acolo așa. Păi, ce faci, măi, Rusescule?”, a mai spus Becali.

Cristi Tănase, singurul care a scăpat de gura lui Gigi Becali

Dacă Rusescu și Popa au fost criticați de Gigi Becali, ”Dodel” Tănase este singurul care a scăpat de gura patronului de la FCSB.

Tănase e mai altfel, nu știu. Dodel e mai caracter. Dodel a avut și în primul meci, a avut-o în careu, a vrut să dea la poarta, nu a dat, a făcut la mișto, a pasat. Dodel are altfel de caracter. Dodel și aseară a avut-o, iar, singur cu poarta și a dat la mișto”, susține Becali.

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și