Închide meniul

EXCLUSIV | Gigi Becali l-a făcut praf pe Edi Iordănescu! "A antrenat Gaz Metan şi două săptămâni la CFR Cluj"

Dan Roșu Publicat: 7 iulie 2020, 14:42 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:35

Reclamă
EXCLUSIV | Gigi Becali l-a făcut praf pe Edi Iordănescu! "A antrenat Gaz Metan şi două săptămâni la CFR Cluj"

Profimediaimages

Edi Iordănescu a plecat de la Gaz Metan Mediaș

"Pe urmă Edi, care învaţă el pe lume cum trebuie să fie eficientă şi că nu este telecomandă. Lasă că stă fără telecomandă. El nu a antrenat decât Gaz Metan şi două săptămâni de CFR şi vorbeşte de alţii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ai antrenat doar la CFR două săptămâni şi odată la Gaz Metan. Ce să faci? Ne dai lecţii nouă? În primul rând că nici nu îl vrea nimeni. Şi dacă rămân fără antrenor deloc, tot nu vine el la Steaua", a spus Becali, în exclusivitate pentru AntenaSport. 

Iordănescu junior a dezvăluit cum au decurs negocierile cu Gigi Becali, pentru a prelua banca tehnică de la FCSB. Edi Iordănescu a cerut garanţii că va avea putere deplină, pentru a putea lucra cu patronul roş-albaştrilor.

"E nu condamn patronul. E clubul lui. Eu i-am spus ceea ce-mi doresc. Dacă cineva mă vrea, mă vrea pentru ceea ce sunt. Ca să merg acolo şi să ne certăm pe telecomandă, prefer să nu. Eu vreau să rămân aşa cum sunt, nu mă duc să mă transforme cineva. El vrea să conducă. Eu i-am spus că vreau să am putere de decizie", spunea ieri Iordănescu. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:32 „Trebuie să demonstrăm în Europa!” Mihai Pintilii nu se mulțumește doar cu titlul câștigat de FCSB! 11:20 Mihai Stoica a rămas „mască” pe Arena Națională, la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Ne-a copleșit! Nu mă așteptam!” 11:05 Norwich – Leeds (14:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Luptă incendiară în barajul de promovare în Premier League! Programul complet 10:49 FotoPartenerele jucătorilor de la FCSB au făcut spectacol după sărbătoarea de titlu! Imagini de senzație chiar de pe teren 10:46 Gigi Becali și-a făcut toate calculele, după ce FCSB a primit trofeul de campioană! Vrea să dea lovitura în sezonul viitor 10:04 Radu Drăgușin e gata să plece de la Tottenham! Echipa care oferă 46 de milioane de euro pentru fundașul român 10:00 „Cel mai frumos moment!” Ștefan Târnovanu nu și-a ascuns emoțiile după ce FCSB a primit trofeul de campioană! 9:32 Lovitură pentru FCSB înainte de preliminariile UEFA Champions League! Campioana nu va fi cap de serie în turul doi 9:23 Gigi Becali l-a „înțepat” pe Dan Șucu, imediat după ce FCSB a primit trofeul de campioană: „Rar întâlnești ca el!” 9:06 „Îmi doresc să rămân!” Risto Radunovic, anunț important după FCSB – CFR Cluj 0-1! Alte vedete doresc prelungirea contractului Vezi toate știrile
Citește și