Închide meniul

Gigi Becali poartă negocieri cu un fost antrenor de la FCSB. Bomba anului! Cine este adevăratul ales al patronului roş-albaştrilor

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 mai 2021, 22:39 / Actualizat: 21 mai 2021, 0:05

Gigi Becali poartă negocieri cu un fost antrenor de la FCSB. Bomba anului! Cine este adevăratul ales al patronului roş-albaştrilor

Hepta

Gigi Becali pregătește o lovitură istorică

  • Gigi Becali, negocieri de ultimă oră
  • Cine îl înlocuieşte pe Toni Petrea

Din informaţiile AS.ro, Nicolae Dică a fost chemat deja la discuţii şi poate reveni, după trei ani, pe banca roş-albaştrilor. Discuţiile sunt avansate, iar secundul lui Mirel Rădoi este pe punctul de a deveni înlocuitorul lui Toni Petrea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali poartă negocieri cu un fost antrenor de la FCSB

În decembrie 2018, Nicolae Dică şi-a dat demisia după un derby pierdut cu CFR Cluj, scor 0-2. Criticat în termeni duri de finanţator, fostul atacant a ales să îşi încheie colaborarea. Între timp, a revenit la sentimente mai bune cu patronul lui FCSB şi ar putea să se întoarcă la echipă.

Gigi Becali poartă negocieri cu un fost antrenor de la FCSB. A şi lăsat de înţeles că aduce un tehnician cu care a mai lucrat în trecut. A exclus din start varianta Adrian Mutu şi a precizat că nu este momentul ca Edi Iordănescu să fie chemat la masa negocierilor.

Reclamă

La ora asta, am aici în fața mea pe unul, dar nu vă spun vouă. Vedeți că, după ce pun antrenorul ăsta, o să fie numărul de telefon schimbat. Am zis că nu mai vorbesc și iar m-am ocupat, povești la telefon, iar patimă. Nu mă mai bag deloc. Nici nu mă bag și nici telefon, la revedere, o să schimb numărul. Da, Olăroiu poate să vină oricând, pentru că eu, când am avut nevoie de el, a venit. Nu e Olăroiu. Dacă era el, îl anunțam imediat. Olăroiu e antrenor de mare anvergură, după Lucescu.

Auzi, până acum, s-a întâlnit hoțul cu prostul, că voi erați hoții și eu prostul. De acum încolo, e posibil să fiți hoți, dar n-o să mai fiu eu prost. Eu vă las în suspans, că nu mai sunt prost. Dacă vă spun o minciună acum, ca să vă induc în eroare?

Reclamă

Gigi Becali poartă negocieri cu un fost antrenor de la FCSB: „Iau unul pe care cât de cât îl ştiu”

Mai bine nu vă spun, că nu-mi place să mint. Abia acum a venit. Dacă veniți, oricum am ieșiri prin alte părți, deci să nu vină oamenii degeaba cu camere. Nu mă mai bag, nici nu mă interesează. Îi spun așa: ‘Băi, vezi că obiectivul principal sunt banii și jucătorii tineri‘.

Despre Mutu nu e adevărat. Vă spun, la FCSB nu e adevărat cu Adi Mutu. Eu iau un antrenor pe care cât de cât îl știu și știu ce îi poate capul. Atunci n-aveam ce să fac. Plecase Teja și a rămas Bogdan Andone. A plecat el și a rămas Andronache. Așa era la vremea aia.

Edi Iordănescu poate antrena FCSB în viitor. E un antrenor de valoare, a câștigat campionatul. Acum nu poți spune, că e antrenorul CFR-ului. La un moment dat, poate fi. E un om cuminte, de familie frumoasă, care știe fotbal, o să renunțe puțin la mândrie, la trufie”, a declarat Gigi Becali pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Nicolae Dică, alesul lui Gigi Becali pentru postul de antrenor la FCSB

Cu Dică pe bancă, FCSB a obţinut 46 de victorii în 80 de partide. I-a ajutat pe roş-albaştri să ajungă până în şaisprezecimile Europa League. A cedat şi şi-a dat demisia într-un moment în care echipa lui Gigi Becali era la şase puncte în spatele lui CFR Cluj şi ratase calificarea în grupele Europa League.

M-a sunat şi mi-a spus: ‘Nea Gigi, eu nu țin de scaun, nu sunt omul banului, vă mulțumesc oricum pentru că mi-ați dat șansa de a antrena Steaua (n.r. FCSB), că ați avut încredere în mine. Plec și gata!’ Ne-am despărțit prietenește„, a dezvăluit atunci Gigi Becali.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”