Închide meniul
Video

EXCLUSIV | Gigi Becali pune presiune pe jucătorii de la FCSB. ”Dacă nu câștigăm, ne luăm adio de la titlu!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 iunie 2020, 17:08 / Actualizat: 12 mai 2021, 13:39

6 ani au trecut de la ultima victorie reușită de FCSB la Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Mă, tată, dacă nu câștigăm, ne luăm adio de la titlu. Problema e că ei au două variante, ei au și egalul”, a declarat Becali, pentru AntenaSport.

CFR-FCSB nu e derby și la bani. Vintilă câștigă 5.000 de euro pe lună la FCSB. Dan Petrescu ia de 10 ori mai mult la Cluj! 

Marius Niculae îi vede pe Clujeni favoriți în meciul cu FCSB

”La CFR Cluj se știe, că acolo, cle mai bun jucător este … antrenorul!

Sunt favoriți la titlu și cred că îl vor lua!”, a declarat Niculae, pentru AntenaSport.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! Vezi toate știrile
Citește și