Închide meniul

EXCLUSIV | Giovanni Becali a rupt tăcerea referitor la transferul lui Florinel Coman: "Hai, nu mai vorbiţi prostii!"

Silviu Corneanu Publicat: 12 august 2020, 14:38 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:11

Reclamă
EXCLUSIV | Giovanni Becali a rupt tăcerea referitor la transferul lui Florinel Coman: "Hai, nu mai vorbiţi prostii!"

Gigi Becali i-a propus lui Giovanni Becali să vină alături de el la roş-albaştri

Gigi Becali (în centru), alături de verii săi primari, Victor şi Giovanni Becali / Hepta

Giovanni Becali a anunţat faptul că doar două echipe şi-au manifestat interesul concret pentru Florinel Coman şi au venit să discute cu Gigi Becali. Este vorba despre Sporting, în vara anului trecut, şi Orlando, la începutul acestui an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Giovanni Becali: "L-am prezentat la echipe"

"Hai, domne, nu mai vorbiţi prostii, îl vor cei de la Crystal Palace? Cine v-a spus vouă că-l vor ei? Eu nu am declarat nimic. Eu am declarat că pe jucător l-am prmovat peste tot. În Anglia, în Italia, în America, în Spania, peste tot. 

L-am prezentat la echipe. Când o echipă a fost interesată, cea din America, a venit şi a discutat cu clubul şi nu s-au înţeles. 

Când va fi un club sută la sută interesat şi ştie despre ce e vorba şi ce sumă doreşte Gigi, atunci vor sta de vorbă, până atunci, nimic. Singurele oferte au fost de la Sporting şi de la Orlando, atât", a declarat Giovanni Becali pentru AntenaSport.

Florinel Coman dorit de mai multe echipe

Giovanni susţine însă că Florinel Coman este dorit de mai multe echipe, dar toate sunt speriate de suma cerută de Gigi Becali pentru "perla" sa.

Reclamă
Reclamă 4

"Nu am absolut nimic concret. Doar l-am prezentat, multe cluburi l-ar vrea, dar nu oferă ce vrea Gigi!", a mai spus Giovanni Becali.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:47

Marius Lăcătuş, reacţie fermă despre posibila venire a lui Gică Hagi la echipa naţională: „Îi va fi foarte, foarte greu!”

19:13

După Kylian Mbappe, Real Madrid e la un pas să dea o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Starul şi-a dat acordul să semneze

18:55

Anunţ de ultim moment despre Olimpiu Moruţan! Când este aşteptat să revină pe teren: „A fost foarte grav!”

18:50

VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY

18:47

LeBron James, primul miliardar care concurează la Jocurile Olimpice!

18:24

Zico a fost jefuit la Paris! Suma uriaşă care i-a fost furată legendei braziliene, aflată la Jocurile Olimpice

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus”
Citește și