Închide meniul

EXCLUSIV | Giovanni Becali crede în proiectul fanilor de la Dinamo: "Problema e ce vor face dacă vor deveni stăpânii clubului"

Antena Sport Publicat: 3 iunie 2020, 19:30 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:26

Reclamă
EXCLUSIV | Giovanni Becali crede în proiectul fanilor de la Dinamo: "Problema e ce vor face dacă vor deveni stăpânii clubului"

Ioan Becali a vorbit despre viitorul lui Dan Petrescu

Hepta

Giovanni Becali îi cunoaşte şi pe ultimii investitori spanioli interesaţi să cumpere echipa de la Ionuţ Negoiţă, dar nu poate garanta pentru ei.  

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Juan Jose Melero Marin e un băiat serios. Ştiu că a fost director general la Getafe, ştiu că a fost şi pe la Liga Profesionistă Spaniolă de Fotbal, dar nu ştiu ce are în spate! 

El cunoaşte foarte mulţi oameni cu bani, fonduri, acum degeaba e el om serios, dacă cei din spate nu merg cu el mai departe", a declarat Giovanni Becali pentru AntenaSport. 

Giovanni Becali: "Problema e ce vor face dacă vor deveni stăpânii clubului"

Fostul impresar consideră că tot suporterii sunt cei care pot salva clubul. Le-a dat şi câteva sfaturi acestora despre următorii paşi pe care ar trebui să-i urmeze. 

"M-aş bucura ca Dinamo să aibă stabilitate. Ce au făcut suporterii până acum e extraordinar! Problema e ce vor face mai departe dacă vor deveni stăpânii clubului. Ei trebuie să ajungă ca cota de asociere să fie una şi participarea să fie alta! Să împartă în categorii, first class, business class şi economic! 

Reclamă
Reclamă 4

Să aibă categorii de investitori, de acţionari, de câte 50.000 pe an, economic de câte 5.000 pe an şi restul de câte 100, 200 sau 500 de euro pe an. Altfel nu vor putea să facă faţă la ce pretenţii ar avea Dinamo", e recomandarea lui Giovanni Becali. 

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40 27 iul.

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35 27 iul.

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33 27 iul.

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22 27 iul.

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și