Închide meniul

EXCLUSIV | Hermannstadt se vinde la preţ redus. Cât trebuie să plătească Anamaria Prodan pentru a prelua clubul

Antena Sport Publicat: 3 iunie 2020, 15:52 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:26

Reclamă
EXCLUSIV | Hermannstadt se vinde la preţ redus. Cât trebuie să plătească Anamaria Prodan pentru a prelua clubul

Captură Instagram

Anamaria Prodan devine patron la Hermannstadt

Actualii conducători ai sibienilor nu au ţinut foarte mult de preţ. În urma discuţiilor de astăzi au fost dispuşi să vândă pachetul de acţiuni cu aproximativ 1 milion de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan are planuri mari la Hermannstadt

Anamaria nu va avea dificultăţi în a face rost de bani. Soţul ei, Laurenţiu Reghecampf, este plătit regeşte în Dubai. Antrenorul lui Al Wasl are un salariu anual de 3 milioane de euro. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

⚽️ #fchermanstadt
A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) on

Hermannstadt era aproape de faliment. Jucătorii sunt cu salariile neplătite din luna februarie. Dacă în acest sezon se luptă pentru evitarea retrogradării, în următoarea ediţie de campionat obiectivul este altul. Anamaria Prodan îşi doreşte să aducă întăriri de titlu.

Soţia lui Laurenţiu Reghecampf este impresara lui Dennis Man, Nicolae Stanciu şi Florin Niţă. De la FCSB îl reprezintă şi pe Iulian Cristea.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:29 Ovidiu Ionescu – Wang Chuqin LIVE VIDEO (13:35, AntenaPLAY). Duel infernal la Saudi Smash 2024 contra liderului mondial 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții Vezi toate știrile
Citește și