Închide meniul
Video

EXCLUSIV | Imagini fabuloase. Jucătorii de la FCSB, aşteptaţi cu termometre la vizita medicală: "Păstraţi distanţa, vă rog!"

Antena Sport Publicat: 18 mai 2020, 12:55

  • Jucătorii de la FCSB au făcut vizita medicală
  • Perlele lui Gigi Becali, aşteptate cu termometre
  • Man şi Vînă au atras toate privirile

Încă de la intrare, elevii lui Vintilă au fost atenţionaţi că trebuie să respecte distanţarea socială. "Păstraţi un pic distanţa, vă rog!", le-au transmis medicii. Vînă a fost singurul care a încercat să se scuze. "Nu cred că-i nevoie, am venit în aceeaşi maşină", a fost răspunsul dat de mijlocaşul FCSB-ului. Toţi jucătorii de la FCSB au purtat măşti şi au venit cu maşinile personale. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man, tricoul personalizat

Perla lui Gigi Becali, Dennis Man a atras toate privirile. "You know me 98" – era scris pe tricoul lui Man. Perla lui Gigi Becali poate pleca în această vară de la echipă. Becali susţine că o echipă mare din Italia îl vrea pe jucător. Becali i-a anunţat pe italieni care este preţul lui Man: 15 milioane de euro. 

În urmă cu o lună, Gigi Becali refuza o ofertă de 7 milioane de euro pentru Man, venită de la Feyenoord. Atunci, finanțatorul roș-albaștrilor cerea 10 milioane de euro pentru jucătorul de 21 de ani cumpărat de la UTA.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Fotbal intern • 16 nov., 12:22
„Du-te, bă, de aici cu plânsul tău! Am dat cu mopul pe jos să strâng lacrimile! Râdeau” Gigi Becali, dialog fabulos cu jucătorii după plecarea lui Edi Iordănescu: ”Când vine Ferguson?”
Gigi Becali
Fotbal intern • 11 nov., 17:49
Planul ascuns al lui Gigi Becali! Motivul pentru care patronul FCSB l-a făcut praf pe Edi Iordănescu: „Asta-i tactica mea, stai să atrag atenţia”
Gigi Becali, într-o conferință de presă
Fotbal intern • 9 iul., 16:09
Gigi Becali a spus stop transferurilor! Anunțul făcut de finanțatorul FCSB: ”Nu mai avem așa mulți bani!”
Florinel Coman la vizita medicală de la INMS
Fotbal intern • 11 iun., 9:34
FCSB a sunat adunarea! Echipa lui Gigi Becali s-a reunit la INMS! Florinel Coman, singura vedetă prezentă. Cine a absentat
Gigi Becali, în cadrul unei conferințe de presă
Fotbal intern • 31 mai, 9:21
Doi jucători și-au prelungit contractele cu FCSB! Ce salarii le-a oferit Gigi Becali