Închide meniul
Video

EXCLUSIV | ”În 2020 e greu să greșești un cont bancar!” Dinamoviștii plâng după Ionuț Negoiță: ”Foarte mulți îl regretă”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 decembrie 2020, 20:45 / Actualizat: 12 mai 2021, 12:55

Fanii-finanțatori de la Dinamo l-au îndepărtat pe Alex Couto, care era mâna dreaptă a lui Cortacero de la club. Tot ei l-au convins pe Bonetti să fie consultantul echipei. ”Vin gratis ca să ajut Dinamo”, spune italianul care a stat pe bancă la ”minunea de la Liberec”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamoviștii nu și-au mai luat banii de aproape 4 luni

Sunt aproape patru luni de când jucătorii dinamoviști nu au văzut un leu de la patronul spaniol. Pablo Cortacero a făcut mai multe promisiuni că vor veni milioanele de euro, însă acestea au rămas doar la stadiul de vorbe. 

”Proxima semana”, cuvintele cele mai rostite de Pablo Cortacero, au devenit subiect de glume pentru dinamoviști. Paul Anton, omul adus de Contra la Dinamo, spune că e mai rău decât pe vremea lui Ionuț Negoiță, care a ajuns să fie regretat.

Am înțeles o problemă mare pentru că în 2020 este destul de dificil să greșești un cont bancar. Comparând situația, normal că foarte multă lume îl regretă pe domnul Negoiță”, a spus Paul Anton în exclusivitate pentru Antena Sport.

Cu buzunarele goale, dinamoviștii au ajuns la patru victorii consecutive. Urmează derby-ul cu CFR Cluj. Campioana îl vrea pe Paul Anton. Mijlocașul a reușit un gol fabulos în victoria Iași, scor 4-1

Reclamă

"Mă voi așeza la masă cu cei care au puterea de decizie", a mai spus Paul Anton. 

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:08 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipele de start 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită Vezi toate știrile
Citește și