Închide meniul

EXCLUSIV | Încă doi jucători riscă să fie băgaţi în şomaj tehnic. Anunţul lui Becali: "UEFA va zice asta"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 aprilie 2020, 6:21

EXCLUSIV | Încă doi jucători riscă să fie băgaţi în şomaj tehnic. Anunţul lui Becali: "UEFA va zice asta"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gigi Becali a decis să scadă salariile la FCSB

"Numai Planic şi Soiledis n-au semnat pentru că sunt plecaţi. Restul n-au avut nicio obiecţie, atâta caracter nu credeam. Cine nu semnează intră în şomaj", a spus Gigi Becali în exclusivitate pentru Antena Sport. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul FCSB a băgat până acum 5 jucători în somaj tehnic: Adi Popa, Cristian Bălgrădean, Harlem Gnohere, Marko Momcilovic şi Alexandru Stan. 

Gigi Becali, convins că UEFA îi va da dreptate

Gigi Becali crede că nu va avea probleme la UEFA, în cazul în care va fi reclamat pentru că a decis unilateral diminuarea salariilor. Becali ar mai vrea să poartă să rezilieze unilateral contractele. 

"La şedinţa UEFA se stabileşte şi se va şti exact ce se va întâmpla. Va zice: clubul nu are bani, dacă n-are bani, desface contractul unilateral pentru că n-are de unde să-ţi dea", a mai spus Gigi Becali.

Florin Tănase a negociat cu Becali în numele tuturor jucătorilor

Căpitanul celor de la FCSB, Florin Tănase, a fost cel care a negociat cu Becali înjumătăţirea salariilor pe timp de criză. Tănase şi Becali au ajuns la un numitor comun. Măsura este valabilă doar pentru 6 luni.

Reclamă

"Peste şase luni, eu nu mai am nicio treabă. Aşa am semnat, mă ţin de cuvânt, respect contractul", a precizat Becali. 

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
Vezi toate știrile
Citește și