Închide meniul

EXCLUSIV | Încă o lovitură pentru Gigi Becali. Starul din Liga 1 dorit de FCSB nici nu vrea să audă de un transfer: "A spus că nu merge acolo"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 ianuarie 2021, 18:48

EXCLUSIV | Încă o lovitură pentru Gigi Becali. Starul din Liga 1 dorit de FCSB nici nu vrea să audă de un transfer: "A spus că nu merge acolo"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali, refuzat de încă un jucător

Becali ar fi vrut ca Haruţ să semneze cu FCSB un contract pe 5 ani, cu opţiune de prelungire pe încă doi. Jucătorul nici nu a vrut să audă. Iftime îi dă încă o veste proastă lui Becali. Nici Chindriş, cealaltă "perlă" de la Botoşani nu vrea să vină la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Chindriş, chiar dacă îl vrea Gigi Becali, nu pleacă la FCSB. A spus că nu merge la FCSB. Are oferte de afară. Dacă nu mai pleacă Haruţ, se redeschide proiectul "Andrei Chindriş", dar va pleca doar în străinătate", a spus Iftime, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Valeriu Iftime a dezvăluit ce a vorbit cu Gigi Becali

Valeriu Iftime a pierdut 700.000 de euro după ce Denis Haruţ a refuzat transferul la FCSB, în ultima secundă. Totuşi, patronul Botoşaniului e sigur că jucătorul de 21 de ani poate ajunge să lucreze cu Gigi Becali, dar pentru un preţ mai mare. Condiţia e să meargă cu naţionala U21 la Europene şi la Jocurile Olimpice.

"Eu am vorbit cu Gigi Becali. Nu s-a supărat. E un pic contrariat că un copil a venit şi nu a semnat. De obicei, care a intrat pe poarta palatului nu mai iese decât fecesebist. Uite că el a ieşit curat, nu a semnat. Am vorbit cu Denis ieri.

Se temea să nu fiu supărat. Are un an cu foarte multe oportunităţi. Urmează nişte provocări extraordinare. Dacă ştie să ţină ritmul cu ele, să joace bine, să joace la naţionala U21 la European şi la Jocurile Olimpice, îi va creşte valoarea. Poate ajunge la vară la FCSB, pe alt preţ", a spus Iftime, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și