Închide meniul

EXCLUSIV | Juan Camara s-a întors la Dinamo! "Am vorbit cu Cortacero acum două zile". Cum şi-a motivat întârzierea şi ce spune despre discuţiile cu CFR şi Craiova

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 ianuarie 2021, 5:37

EXCLUSIV | Juan Camara s-a întors la Dinamo! "Am vorbit cu Cortacero acum două zile". Cum şi-a motivat întârzierea şi ce spune despre discuţiile cu CFR şi Craiova

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Juan Camara a revenit la Dinamo

Fotbalistul spaniol, Juan Camara, a revenit în România şi se va alătura lotului pregătit de Jerry Gane. El este dorit însă de două dintre rivalele din campionat, Craiova şi CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Juan Camara a revenit în România 

Juan Camara şi Aleix Garcia au fost marii absenţi la reunirea lotului. "Am avut o săptămână învoire de la club", a motivat însă Camara, în această dimineaţă, la revenirea la Bucureşti. 

În ciuda crizei de la Dinamo, care la un moment dat nu avea bani nici de mâncare, Camara spune că oficialii câinilor i-au plătit biletul de avion.

Spaniolul în vârstă de 26 de ani este dorit de CFR Cluj şi de Craiova. "Sunt discuţii pe care trebuie să le poarte cu impresarul meu. Eu vreau să rămân la Dinamo", a spus Camara.

Juan Camara a discutat cu Pablo Cortacero

Juan Camara a jucat 12 meciuri în campionat pentru Dinamo şi a marcat două goluri, dintre care unul de la 50 de metri de poarta adversă. El a mai bifat şi un meci în Cupă.

Reclamă

La fel ca restul jucătorilor, Camara nu a fost plătit din toamna anului trecut, când a ajuns în "Ştefan cel Mare". Luni este termenul limită acordat de fotbalişti.

Ei i-au anunţat pe şefii clubului că vor depune memorii pentru a deveni liberi de contract şi au ameninţat chiar că nu vor face deplasarea pentru primul meci al anului, programat pe 13 ianuarie, pe terenul lui Hermannstadt. 

"E decizia fiecăruia", spune însă Camara. Acesta a dezvăluit că a discutat acum două zile cu Pablo Cortacero, care a făcut noi promisiuni că situaţia va deveni stabilă la Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3
  • Helmut Duckadam este invitatul lui Cătălin Oprişan la emisiunea AS.ro LIVE, luni dimineaţă, de la 10:30. Emisiunea poate fi urmărită pe www.as.ro/live
Recomandări
  • Juan Camara a revenit în România
  • Fotbalistul a discutat cu Pablo Cortacero

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” Vezi toate știrile
Citește și