Închide meniul

EXCLUSIV | Lider, caut arenă! Refuz pentru FCSB! Echipa lui Gigi Becali nu a fost primită la Giurgiu

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 martie 2021, 11:46 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:14

EXCLUSIV | Lider, caut arenă! Refuz pentru FCSB! Echipa lui Gigi Becali nu a fost primită la Giurgiu

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali este finanţatorul celor de la FCSB

Gigi Becali și-a dorit ca echipa sa să evolueze pe noul stadion Arcul de Triumf, iar în ultimul timp apăruse varianta ca FCSB să joace la Giurgiu. Din informațiile AS.ro, liderul Ligii 1 le-a solicitat celor de la Astra să-i primească pe arena lor, dar au fost refuzați.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După refuzul celor de la Astra, FCSB ar mai avea ca variante stadioanele din Pitești, Buzău sau Călărași. O soluție de avarie pentru echipa lui Gigi Becali ar fi și complexul de la Mogoșoaia. FCSB a mai jucat acolo cu Sepsi, la finalul lunii decembrie.

Din informațiile AS.ro, FCSB a făcut o solicitare oficială, la MTS, pentru a putea juca pe noul stadion Arcul de Triumf, dar acesta este inutilizabil, momentan. 

FCSB a sunat și la Pitești pentru a primi acceptul să joace pe terenul celor de la FC Argeș. În acest moment, roș-albaștrii așteaptă un răspuns de la primărie.

FCSB va juca ultimul meci, din acest sezon, pe Arena Națională, pe 19 martie, de la 20:30, cu CFR Cluj. Pe lângă partida cu ardelenii, roș-albaștrii vor mai juca pe teren propriu cu Universitatea Craiova, în sezonul regulat, plus meciurile din play-off.

Reclamă

Arena Națională va fi predată către UEFA

FCSB este nevoită să se mute de pe Arena Națională deoarece stadionul va fi predat către UEFA în vederea organizării EURO 2020, care va avea loc între 11 iunie și 11 iulie 2021. Cea mai mare arenă din țară va găzdui patru partide, trei din grupe și una din optimi.

Exclus să pierdem organizarea EURO, sigur se va juca la București, rămâne de văzut dacă se va desfășura cu spectatori sau nu”, a anunțat Gică Popescu, la AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • FCSB va fi nevoită să plece de pe Arena Națională
  • Ce variante de rezervă are FCSB

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 13:21 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” Vezi toate știrile
Citește și