Închide meniul

EXCLUSIV | Mai reușește Gigi Becali să-l țină pe Florin Tănase la FCSB? Ploaie de oferte pentru căpitanul liderului. Unde este dorit

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 decembrie 2020, 9:16 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:05

EXCLUSIV | Mai reușește Gigi Becali să-l țină pe Florin Tănase la FCSB? Ploaie de oferte pentru căpitanul liderului. Unde este dorit

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali este finanţatorul FCSB

Pe lângă evoluțiile bune de la echipa de club, unde a marcat de 10 ori și le-a dat colegilor 3 pase decisive, în 13 meciuri, Tănase a impresionat și la națională. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Căpitanul de la FCSB a dat pasa de gol la meciul cu Irlanda de Nord, care a dus România în urna a doua valorică la tragerea la sorți pentru preliminariile Cupei Mondiale din Qatar.

Florin Tănase, dorit în mai multe campionate din lume

Din informațiile AS.ro, pe lângă Olympique Marseille, din Franța, și Basaksehir, Tănase mai este dorit și de alte formații din Turcia, dar și de echipe din zona Golfului, din Rusia, și din MLS, precum Montreal Impact și New York City. 

Tănase a devenit un pion important la FCSB, e căpitanul echipei, are și o vârstă adecvată pentru a pleca în străinătate”, spunea Giovanni Becali în urmă cu câteva săptămâni.

Gigi Becali a dorit să-i mărească salariul

Florin Tănase mai are contract cu FCSB încă un an și jumătate, până în vara lui 2022, iar Gigi Becali a încercat de două ori să-i prelungească înțelegerea, oferindu-i o mărire de salariu, dar s-a lovit de refuzul jucătorului.

Reclamă

Din câte se pare, prima dată, Becali i-ar fi propus o mărire de doar o mie de euro pe lună. Tănase câștigă în prezent 19.000 de euro pe lună, iar ulterior finanțatorul FCSB a crescut până la 25.000 de euro pe lună oferta. 

Florin Tănase a refuzat mărirea de salariu la FCSB

”Decarul” roș-albaștrilor a reufzat de fiecare dată, deoarece mărirea venea la pachet cu prelungirea contractului. Tănase va împlini în 30 decembrie 26 de ani și se gândește să prindă un transfer afară.

Fiecare fotbalist îşi doreşte să joace într-un campionat mai puternic”, a spus Tănase pe finalul anului.

Reclamă 4 / 0/3
  • 3.000.000 de euro este cota de piață a lui Tănase, conform transfermarkt.com.
Recomandări
  • Florin Tănase a refuzat de două ori prelungirea contractului cu FCSB
  • Pe ce perioadă mai are contract Tănase cu FCSB

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” 14:06 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 14:06 Răzvan Burleanu, despre situaţia lui Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „Vorbim în fiecare zi”. Principalul obiectiv 13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) 12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 12:00 Al Hilal – Al Ain, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei Vezi toate știrile
Citește și