Închide meniul

EXCLUSIV | Marius Şumudică, antrenor pentru o noapte la FCSB! Motivele pentru care e tentat să refuze oferta lui Gigi Becali

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 mai 2021, 9:45

EXCLUSIV | Marius Şumudică, antrenor pentru o noapte la FCSB! Motivele pentru care e tentat să refuze oferta lui Gigi Becali

Marius Șumudică e antrenor la Al Raed

Marius Șumudică, în timpul unui meci / Hepta

Marius Şumudică are două motive care îl pot face să renunţe la banca roş-albaştrilor! Primul este legat de trecutul său rapidist, iar al doilea de reacţia ultraşilor de la FCSB, care nu vor să audă de venirea lui la baza din Berceni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică, antrenor pentru o noapte la FCSB. Motivele pentru care nu va ajunge la echipa din Berceni

Gheorghe Mustaţă, liderul ultraşilor FCSB, a avut un mesaj categoric pentru antrenorul român. Trecutul rapidist al lui Şumudică îşi spune cuvântul, iar Mustaţă i-a transmis tehnicianului că nu va antrena echipa roş-albastră.

„Nu există, Șumudică nu are ce cauta la Steaua în viața lui! Noi îl sfătuim să își vadă de treaba lui. E mai bine să se ducă la altă echipa, la noi nu are ce cauta. Pentru că nu va sta o clipă pe bancă! Dacă e adevărată informația că e Șumudică, îl respectăm ca om, bravo lui.

Așa vor păți la fiecare meci că să simtă și să respecte. Suntem atâtea milioane de suporteri care au rămas lângă echipa asta și nu suntem respectăți, le arătăm noi cum se respectă!”, a spus Mustaţă.

Gigi Becali, contract spectaculos pentru Marius Şumudică

Patronul FCSB a spus ce bonusuri va avea antrenorul dacă va duce echipa în Champions League. Şumudică va semna un contract valabil pe 3 ani cu FCSB. Tehnicianul va câştiga jumătate de milion de euro dacă duce echipa în grupele UEFA Champions League. „Şumi” are bani mulţi promişi şi pentru alte obiective atinse.

Reclamă

„Nu știu dacă s-a răzgândit, am bătut palma. I-a dat buletinul lui Argăseală să facă contractul. Acum o oră a mai discutat cu Vali la telefon termenii contractului. Dacă nu vrea, nu mă supăr pe el, asta e. Nu e o moarte de om. Am stabilit, dar nu cred că poate să refuze contractul. I-am propus un contract bun. Ia 500.000 de euro pe grupe de Champions și 100.000 în Europa League.. Dacă intră în Conference League ia 25.000 de euro„, a spus Gigi Becali la Digisport.

Gigi Becali a dezvăluit că Marius Şumudică va avea o clauză de reziliere de un milion de euro. Visează să-l vândă peste un an la arabi.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! Vezi toate știrile
Citește și