Închide meniul

EXCLUSIV | Marius Şumudică, ofertă bombă de la Dinamo: "E adevărat că m-au căutat!" Singurul club din România la care s-ar duce: "Nu merg să ajut că nu sunt Guardiola sau Mourinho!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 martie 2021, 8:01 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:15

EXCLUSIV | Marius Şumudică, ofertă bombă de la Dinamo: "E adevărat că m-au căutat!" Singurul club din România la care s-ar duce: "Nu merg să ajut că nu sunt Guardiola sau Mourinho!"

Profimediaimages

Marius Şumudică a fost ofertat de Dinamo

Ar fi bomba anului în fotbalul românesc. Şumudică a fost ofertat să vină la Dinamo pentru a lupta pentru Cupa României. Şumudică e liber de contract după ce s-a despărţit de Rizespor

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"E adevărat că m-au căutat, dar nu se pune problema. Îi respect, le doresc baftă. Sunt nişte oameni extraordinari să strângi atâţia bani, bravo lor pentru tot ceea ce fac acolo, dar nu se pune problema ca eu să merg să antrenez. Cel puţin în perioada asta următoare", a spus Marius Şumudică pentru AS.ro. 

Şumudică e convins că nu va duce lipsă de oferte şi a vorbit despre reîntoarcerea sa în Turcia. 

"Cu siguranţă voi avea oferte din Turcia. Deja fanii de la două echipe au început să vorbească. Sunt un nume respectat acolo şi dă această şansă de a antrena din nou, în vară, acolo. Voi lua vacanţă până în vară şi aştept oferte. Sper să iau cea mai bună decizie la vară", a mai spus Şumudică. 

Marius Şumudică: "Acesta este singurul club din ţară la care m-aş duce să văd antrenamentele"

Marius Şumudică a anunţat că în această perioadă s-ar duce să asiste la antrenamentele Rapidului. 

Reclamă

"Singurul club unde m-aş duce să văd, nu să îi ajut că nu au nevoie şi nu sunt Guardiola şi Mourinho, este Rapid. M-aş duce să îl salut pe Grig şi la antrenamente, să mă uit acolo, esre Grig", a mai spus Marius Şumudică.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și