Închide meniul

EXCLUSIV | Neubert e gata să preia FCSB: "Am fost surprins că m-au contactat!" Ce spune de relaţia cu Reghecampf

Silviu Corneanu Publicat: 13 iulie 2020, 8:19 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:34

EXCLUSIV | Neubert e gata să preia FCSB: "Am fost surprins că m-au contactat!" Ce spune de relaţia cu Reghecampf

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Thomas Neubert, pe când era preparatorul fizic al roş-albaştrilor

  • Thomas Neubert este noul preparator fizic de la FCSB
  • Neubert şi-a reziliat contractul cu Al Wasl
  • Germanul, surprins de faptul că a fost căutat de FCSB

Neubert a povestit pentru AntenaSport cum au decurs negocierile cu echipa lui Gigi Becali şi susţine că nu şi-a dat acordul să revină la FCSB până nu a primit aprobarea de la Laurenţiu Reghecampf.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Thomas Neubert: "Nu mă aşteptam, dar am fost foarte fericit"

"Am fost foarte surprins că am fost contactat de ei. Nu mă aşteptam, dar am fost foarte fericit, pentru că FCSB a rămas în inima mea. Am fost surprins, dar şi fericit. Pentru că i-am urmărit în ultimii ani şi am văzut toate problemele pe care le au. Le-am spus clar de la început că mai am un an de contract şi că trebuie să vorbesc întâi cu Laurenţiu, să văd care este părerea lui, să vorbesc la club. 

Nu am mai vorbit cu cei de la FCSB până nu am vorbit cu Laurenţiu şi cu cei de la club. Ştiu că Laurenţiu era în România şi a vorbit cu Becali. M-a întrebat: Vrei să te duci la FCSB, să-i ajuţi? Mi-a explicat care e situaţia. Eu i-am răspuns că nu vreau să-l supăr, iar dacă el este de acord, eu sunt dispus să vin să ajut. Aşa au decurs negocierile. 

Reclamă

Îi sunt recunoscător lui MM, lui Gigi, pentru că s-au gândit la mine. Îi mulţumesc lui Reghe, Anei, pentru că mi-au zis: poţi să te duci acolo să ajuţi FCSB. A fost un mod frumos de a-mi spune: apreciem munca ta, dar poţi de asemenea să te duci la Gigi să-l ajuţi", a declarat Thomas Neubert pentru AntenaSport.

Neubert şi-a reziliat contractul cu Al Wasl

Neubert a vorbit şi despre relaţia cu Reghecampf şi susţine că totul este ok între ei. Neamţul nu ştie încă pe ce perioadă va semna cu FCSB.

Reclamă

"Totul este clar. Am reziliat contractul. Nu ne-am certat, totul este bine. Am trăit experienţe minunate alături de Laurenţiu. Ne-am respectat foarte mult, nu suntem supăraţi. Am zis, ok, să încheiem aici şi să pot merge să-l ajut pe Gigi. Mai câteva lucruri de rezolvat. 

Voi rezolva totul în următoarele 24 de ore. Contractul e semnat de club, totul este clar. Voi veni în zilele următoare în România. Mă voi întâlni cu oamenii de la club să discutăm detaliile contractului. Nu am semnat încă nimic. Nu ştiu pe câţi ani va fi contractul. Vin să ajut FCSB", a mai spus Neubert.

Reghecampf şi Neubert au făcut performanţă la echipa lui Becali

Thomas Neubert a fost unul dintre cei mai importanți oameni din ultimi 10 ani de la echipa lui Gigi Becali. Preparatorul fizic german a venit în România cu noi metode de pregătire. 

Reclamă 4 / 0/3

Tommy a reușit astfel să-i impresioneze pe jucători și să facă performanțe cu roş-albaştrii. Două titluri, o Cupă a Ligii şi o Supercupă a cucerit Neubert, alături de Laurenţiu Reghecampf, la echipa lui Becali.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon Vezi toate știrile
Pe același subiect
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu