Închide meniul

EXCLUSIV | Neubert, mesaj clar pentru jucătorii de la FCSB! Plan în trei etape pentru redresarea echipei

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 15 iulie 2020, 13:44 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:34

EXCLUSIV | Neubert, mesaj clar pentru jucătorii de la FCSB! Plan în trei etape pentru redresarea echipei

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Jucătorii FCSB se bucură după un gol

Neubert are un mesaj clar pentru jucători şi le transmite acestora că va veni cu metode noi de pregătire. Neamţul este hotărât să facă performanţă la FCSB şi susţine că toţi jucătorii vor avea şansa să se pregătească la acelaşi nivel.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Thomas Neubert: "Am respect pentru fiecare jucător"

"Trebuie să ştie cine sunt şi trebuie să mă simtă cum sunt cu ei. Am cel mai mare respect pentru fiecare jucător de fotbal şi sper ca în timp să le câştig şi eu respectul. Doar împreună putem salva ceva. Nu o să mă duc şi o să le zic să facă asta, asta sau asta. 

O să le explic de ce trebuie să facă asta, de ce fac ceva ce nu au mai făcut până acum. Dacă jucătorii nu înţeleg de ce trebuie să schimbe şi de ce metodele sunt diferite şi nu sunt dispuşi să facă asta, oricine ar veni, rezultatele vor fi la fel. Ei trebuie să înţeleagă.

Neubert: "Vor avea şansa să facă performanţă incredibilă"

Mesajul meu pentru ei este că sunt foarte fericit şi onorat să lucrez cu ei. Nu contează că e Moruţan, Coman sau Man, sau alţii jucători de 18-19 ani. Cu toţii vor avea şansa să se pregătească la acelaşi nivel. Îi apreciez pe toţi. Vor avea şansa să facă performanţă incredibilă, dar depinde şi de ei.

Treaba mea este să lucrez zilnic cu ei. În fiecare seară eu am uşa deschisă pentru ei. Voi fi foarte apropiat de jucători. Îi voi asculta, le voi asculta toate problemele. Le voi asculta problemele de familie, poveştile nostime, toate nevoile. Voi fi acolo pentru ei", a declarat Thomas Neubert într-un interviu exclusiv pentru AntenaSport. 

Reclamă

Becali visează la milioane de euro pe jucătorii săi 

Preparatorul fizic german știe cum va putea Becali să ia milioanele dorite pe "perlele" sale. Condiția ar fi ca aceștia sa evolueze în cupele europene și sa facă o pregătire cât mai bună. 

"Când jucători vor ajunge să joace pe stadioanele mari din Europa şi vor juca în cupele europene, atunci preţurile vor creşte. Dar nu e treaba mea, e treaba lui Gigi. Eu nu pot să spun că jucătorul ăsta valorează acum un milion de euro, iar peste cinci milioane de euro. 

Treaba mea este să ajut fiecare jucător din echipă. O să-i ajut pe toţi să crească şi să aibă parte de o pregătire cât de bună", a mai spus Thomas Neubert pentru AntenaSport.

Reclamă 4 / 0/3

Planul lui Thomas Neubert

Neubert susține ca are nevoie de câteva zile pentru a analiza complet situația jucătorilor și a înțelege de ce sunt atât de mulți accidentați la echipa. Neamțul va face un plan care va fi format din trei etape. 

"Trebuie să fac o analiză. Am nevoie de câteva zile pentru a mă uita peste gps, peste situaţia medicală. Trebuie să anlizez de ce sunt atât de mulţi jucători accidentaţi. Sunt multe lucruri de făcut şi e nevoie de ceva timp.

După ce voi face toate astea, ne vom aşeza la masă şi voi face un plan pe termen scurt, unul pe termen mediu şi unul pe termen lung. Apoi vedem ce putem face pentru a obţine performanţe mai bune cât de repede posibile, iar apoi să fim cu eram acum 5-6 ani", susține Neubert.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:30 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 0-0. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” Vezi toate știrile
Citește și