Închide meniul

EXCLUSIV | Nicolae Stanciu, presat ”să explodeze” și la națională: ”Este jucătorul de la care aşteptăm să tragă echipa după el!”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 22 martie 2021, 6:38 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:13

EXCLUSIV | Nicolae Stanciu, presat ”să explodeze” și la națională: ”Este jucătorul de la care aşteptăm să tragă echipa după el!”

Românii atacă grupele Europa League

Profimedia

Sânmărtean vede în Stanciu în lider și consideră că mijlocașul celor de la Slavia ar trebui să tragă România după el. Nicolae Stanciu poate conduce noua generație a naționalei la campionatul mondial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eu îl aștept pe Nicu să explodeze și la echipa națională. Chiar dacă a avut evoluții bune în cadrul grupului, îl aștept să facă mai mult, pentru că el este jucătorul de la care ne așteptăm să tragă echipa după el.

Este jucătorul care are o formă fizică foarte bună, acum. Este un jucător care înscrie, este un jucător care e determinant pentru echipa lui de club și așteptăm să facă diferența și la echipa națională. Atunci își va împlini și el cariera, cu evoluții constant bune la echipa națională”, a declarat Lucian Sânmărtean pentru AntenaSport.

27 de ani are Nicolae Stanciu, fiind cotat la 4,5 milioane de euro de transfermarkt.com. 33 de meciuri, 13 goluri și 6 pase decisive are Stanciu pentru Slavia Praga în acest sezon, în toate competițiile.

Lotul României pentru meciurile din luna martie

PORTARI: Florin Niță (Sparta Praga/Cehia, 2/0), Florin Iacob (Uță 0/0), David Lazar (Astra, 1/0);

Reclamă

FUNDAȘI: Vasile Mogoș (Chievo Verona/Italia, 3/0), Ionuț Nedelcearu (AEK Atena/Grecia, 13/2), Alin Toșca (Gaziantep F.K./Turcia, 23/0), Vlad Chiricheș (Sassuolo/Italia, 59/0), Andrei Burcă (CFR Cluj 4/0), Mario Camora (CFR Cluj 2/0), Ovidiu Popescu (FCSB, 0/0), Nicușor Bancu (Universitatea Craiova 17/0);

MIJLOCAȘI: Răzvan Marin (Cagliari/Italia, 25/2), Alexandru Crețu (NK Maribor/Slovenia, 4/0), Nicolae Stanciu (Slavia Praga/Cehia, 42/10), Ianis Hagi (Glasgow Rangers/Scoția, 14/0), Alexandru Maxim (Gaziantep F.K./Turcia, 44/6), Erik Bicfalvi (FC Ural/Rusia, 6/1), Valentin Mihăilă (Parma/Italia, 0/0), Dennis Man (Parma/Italia, 6/1), Florin Tănase (FCSB, 5/0), Florinel Coman (FCSB, 4/0), Alexandru Cicâldău (Universitatea Craiova, 10/0);

ATACANȚI: Claudiu Keșeru (Ludogoreț/Bulgaria, 40/13), George Pușcaș (Reading/Anglia, 20/8).

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul Vezi toate știrile
Citește și