Închide meniul

EXCLUSIV | Nicolae Stanciu, presat ”să explodeze” și la națională: ”Este jucătorul de la care aşteptăm să tragă echipa după el!”

Silviu Corneanu Publicat: 22 martie 2021, 6:38 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:13

Reclamă
EXCLUSIV | Nicolae Stanciu, presat ”să explodeze” și la națională: ”Este jucătorul de la care aşteptăm să tragă echipa după el!”

Românii atacă grupele Europa League

Profimedia

Sânmărtean vede în Stanciu în lider și consideră că mijlocașul celor de la Slavia ar trebui să tragă România după el. Nicolae Stanciu poate conduce noua generație a naționalei la campionatul mondial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eu îl aștept pe Nicu să explodeze și la echipa națională. Chiar dacă a avut evoluții bune în cadrul grupului, îl aștept să facă mai mult, pentru că el este jucătorul de la care ne așteptăm să tragă echipa după el.

Este jucătorul care are o formă fizică foarte bună, acum. Este un jucător care înscrie, este un jucător care e determinant pentru echipa lui de club și așteptăm să facă diferența și la echipa națională. Atunci își va împlini și el cariera, cu evoluții constant bune la echipa națională”, a declarat Lucian Sânmărtean pentru AntenaSport.

27 de ani are Nicolae Stanciu, fiind cotat la 4,5 milioane de euro de transfermarkt.com. 33 de meciuri, 13 goluri și 6 pase decisive are Stanciu pentru Slavia Praga în acest sezon, în toate competițiile.

Lotul României pentru meciurile din luna martie

PORTARI: Florin Niță (Sparta Praga/Cehia, 2/0), Florin Iacob (Uță 0/0), David Lazar (Astra, 1/0);

Reclamă

FUNDAȘI: Vasile Mogoș (Chievo Verona/Italia, 3/0), Ionuț Nedelcearu (AEK Atena/Grecia, 13/2), Alin Toșca (Gaziantep F.K./Turcia, 23/0), Vlad Chiricheș (Sassuolo/Italia, 59/0), Andrei Burcă (CFR Cluj 4/0), Mario Camora (CFR Cluj 2/0), Ovidiu Popescu (FCSB, 0/0), Nicușor Bancu (Universitatea Craiova 17/0);

MIJLOCAȘI: Răzvan Marin (Cagliari/Italia, 25/2), Alexandru Crețu (NK Maribor/Slovenia, 4/0), Nicolae Stanciu (Slavia Praga/Cehia, 42/10), Ianis Hagi (Glasgow Rangers/Scoția, 14/0), Alexandru Maxim (Gaziantep F.K./Turcia, 44/6), Erik Bicfalvi (FC Ural/Rusia, 6/1), Valentin Mihăilă (Parma/Italia, 0/0), Dennis Man (Parma/Italia, 6/1), Florin Tănase (FCSB, 5/0), Florinel Coman (FCSB, 4/0), Alexandru Cicâldău (Universitatea Craiova, 10/0);

ATACANȚI: Claudiu Keșeru (Ludogoreț/Bulgaria, 40/13), George Pușcaș (Reading/Anglia, 20/8).

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
4
mai
21:00
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY
4
mai
20:42
„S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri
Vezi toate știrile
Citește și