Închide meniul

EXCLUSIV | Nimeni nu vrea să mai audă de Dinamo! "Am mai vorbit şi cu Neţoiu, cu domnul Badea, cu Vova Cohn. Toată lumea se fereşte de Dinamo"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 august 2020, 17:10 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:12

EXCLUSIV | Nimeni nu vrea să mai audă de Dinamo! "Am mai vorbit şi cu Neţoiu, cu domnul Badea, cu Vova Cohn. Toată lumea se fereşte de Dinamo"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Ioan Andone a vrut să ajute Dinamo

"Am vorbit săptămâna trecută la mare. Am mai vorbit şi cu Neţoiu, cu domnul Badea, cu Vova Cohn. Toată lumea, nu ştiu de ce, se fereşte de Dinamo. Nu ştiu. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adică să ia o decizie, domne, investim la Dinamo. Eu am vrut să ajut şi au ajuns să mă certe unii şi alţii", a spus Ioan Andone, pentru AntenaSport. 

Dinamo a scăpat de grijile retrogradării

FRF a stabilit că ediţia 2020/2021 a Ligii 1 va avea 16 echipe, în loc de 14, astfel că nu va retrograda direct nicio formaţie din primul eşalon. În urma acestei decizii, Dinamo a scăpat de retrogradare. Ionel Dănciulescu spune că, în acest fel, s-a făcut dreptate.

"S-a făcut dreptate. Era nedrept ca o echipă să retrogradeze neavând acelaşi număr de jocuri ca celelalte competitoare. Sper ca acest sistem să aducă în plus calitate – valoare în fotbalul românesc. Acesta a fost un sezon de tranziţie şi sper să fim mult mai pregătiţi din toate punctele de vedere.

Emoţii am avut într-o oarecare măsură. Având regulamentele în mână şi factorul moral, până la urmă. Nu poţi să retrogradezi aşa o echipă", a spus Ionel Dănciulescu în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și