Închide meniul

EXCLUSIV | Noul ”magician” al fotbalului românesc se află la FCSB! ”Mi-a atras atenția prin ‘nesimțirea’ cu care manevrează mingea!”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 5 aprilie 2021, 6:57

EXCLUSIV | Noul ”magician” al fotbalului românesc se află la FCSB! ”Mi-a atras atenția prin nesimțirea cu care manevrează mingea!”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali este finanţatorul celor de la FCSB

Sânmărtean consideră că Popescu poate deveni următorul star al fotbalului românesc, dar totul depinde de el.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Octavian Popescu, dacă va demonstra și ușor, ușor își va căpăta statutul de lider, va fi convocat și la echipa națională. Este un copil pe care l-am văzut și mi-a atras atenția cu ușurința și curajul, nesimțirea, în sensul bun, cu care manevrează mingea.

Octavian Popescu poate fi noul star al fotbalului românesc.Depinde de el, depinde de mediul în care se formează. FCSB îi oferă mediul în care poate crește și inevitabil va urma un transfer, vor urma convocări la echipa națională. 

Dacă va reuși să demonstreze că este un jucător de calitate, de valoare, poate deveni un jucător foarte important pentru fotbalul românesc”, a declarat Lucian Sânmărtean la AS.ro.

Cum a ajuns Octavian Popescu la FCSB

Popescu a ajuns la FCSB în vara anului trecut, de la Universitatea Craiova, la recomandarea lui Giovanni Becali.

Reclamă

Mi l-a recomandat Giovanni, iar apoi băiatul și cei din familia lui au venit la palat. Dacă nu era Giovanni, eu unul nu știam de Octavian Popescu și nici nu ajungea la FCSB”, a dezvăluit Gigi Becali.

Octavian Popescu are 18 ani, fiind cotat la 700.000 de euro. 

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! Vezi toate știrile
Citește și