Închide meniul

EXCLUSIV | ”Nu trebuie să îi plângem de milă lui Planic!” Situația fundașului sârb. Unde poate ajunge după ce impresarul lui a refuzat Craiova

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 2 mai 2020, 18:49

EXCLUSIV | ”Nu trebuie să îi plângem de milă lui Planic!” Situația fundașului sârb. Unde poate ajunge după ce impresarul lui a refuzat Craiova

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Bogdan Planic poate pleca de la FCSB

Totuși, Helmut Duckadam nu îi plânge de milă fundașului de 28 de ani. Planic câștigă 15.000 de euro pe lună la FCSB și, dacă va pleca gratis, la vară, sunt șanse mari să ajungă la un salariu mult mai mare. Fenerbahce e clubul care îl dorește.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Helmut Duckadam: Nu cred că trebuie să îi plângem de milă lui Planic

”A jucat 3 ani de zile, Planic e un jucător care mie mi-a plăcut foarte mult. Probabil că merge la o echipă unde o să aibă un salariu dublu sau triplu, nu cred că trebuie să-i plângem de milă lui Planic. 

Planic ăsta e la final de contract. Din câte am ințeles n-a mai vrut să facă prelungire de contract. Deci e liber sa plece. Nu am cum să mă dezic de cineva care urmează să plece”, a spus Duckadam, la AntenaSport.

Contractul lui Planic expiră în această vară, dar el are o opțiune de prelungire. În cazul în care vrea să o activeze, FCSB trebuie să îndeplinească anumite condiții. Lucru care, susține impresarul Zvonko Milojkovic, nu s-ar fi întâmplat. 

Bogdan Planic, dorit de Universitatea Craiova

Universitatea Craiova este clubul din România care îl dorea pe Planic, dar același impresar a anunțat că nu va face afaceri cu Mihai Rotaru. Gigi Becali își dăduse acordul pentru afacere, dacă oltenii ar fi plătit 500.000 de euro. 

Reclamă

”Vedem, Planic e un jucător care îmi place mie și ne place tuturor. Sunt probleme cu impresarul lui, care nu vrea să facă afaceri cu Craiova. Nu pot spune nimic concret”, a spus Cârțu, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Planic a venit la FCSB în 2017, pentru 300.000 de euro de la Vojvodina. Cota lui s-a triplat între timp, ajungând de la 600.000 de euro, la 1.8 milioane de euro.

În acest sezon, el a adunat 29 de meciuri în toate competițiile, reușind și un assist. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” Vezi toate știrile
Citește și