Închide meniul

EXCLUSIV | ”O să fiu o slugă credincioasă!” Gigi Becali continuă atacurile la adresa celor de la Clinceni: ”Băiatul primarului lua salariu de la mine!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 mai 2021, 7:02 / Actualizat: 14 mai 2021, 17:39

EXCLUSIV | ”O să fiu o slugă credincioasă!” Gigi Becali continuă atacurile la adresa celor de la Clinceni: ”Băiatul primarului lua salariu de la mine!”

profimediaimages.ro

Impresarul lui Crețu îl face praf pe Gigi Becali

Becali susține că a renunțat la echipă în momentul în care a promovat în Liga 1, dar nu și-a primit nici până acum banii. 50.000 de euro a dat Becali pentru a cumpăra Academica de la fostul proprietar. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Finanțatorul celor de la FCSB susține că primarul orașului Clinceni și fiul său i-au jurat credință și-i acuză acum că s-au dat la o parte cu CFR Cluj. 

Nu au dat banii. Nici 50 de mii nu au dat, pe care i-am dat eu vechii patroane. Când au promovat, eu m-am retras. Eu nu am știut că o să promoveze. Au zis că îmi dau banii, iar dacă nu mi-au dat banii, nu e echipa mea. 

Domnu' președinte, o să fiu o slugă credincioasă, iar cu CFR s-au plimbat pe teren, i-au bătut de patru ori. Mai exista Clinceni, era desființată. Băiatul primarului lua salariu și el. Mi-a zis: domnu' Becali, luați-l și pe el. Să mănânce și el o pâine. El a luat salariul de la mine. Au mâncat pâinea mea”, a declarat Gigi Becali la AS.ro.

Primarul din Clinceni, replică pentru Gigi Becali

Primarul din Clinceni, Adrian Budeanu, susține că datoria către Gigi Becali a fost stinsă după ce l-a luat pe Adrian Șut.

Reclamă

Trebuie să le spunem oamenilor exact cum au stat lucrurile. În felul următor: în 2018 am făcut o asociație cu FCSB. Am fost chemat la palat, la domnul Becali, într-un alt context, și acolo mi-a venit o idee, pe care le-am pus-o pe masă. Era de față și Mihai Stoica.

Să ne cedeze nouă jucătorii tineri, de perspectivă, să aibă un fel de satelit la liga secundă. Atunci, Mihai Stoica ne-a zis că nu prea au jucători, că abia demaraseră proiectul cu Academia. Până la urmă, ne-au trimis 9 jucători, printre care Robert Ion, Horșia, Nicola, Cristi Dumitru.

Când FCSB a ieșit din asociație, Gigi Becali l-a luat pe Șut. A zis că e echipa lui, că el a creat-o și că o să ia ce jucător vrea. Și l-a luat pe Șut, cumva, da (n.r. în contul acelei sume)”, a replicat Adrian Budeanu, conform gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul Vezi toate știrile
Citește și