Închide meniul

EXCLUSIV | Orgoliu oltenesc! "Noi nu avem nevoie să ne ajute Becali!" Cârţu, replică acidă pentru finanţatorul FCSB

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 18 iulie 2020, 20:17 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:33

EXCLUSIV | Orgoliu oltenesc! "Noi nu avem nevoie să ne ajute Becali!" Cârţu, replică acidă pentru finanţatorul FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Suporterii olteni după meciul dintre Craiova şi FCSB

Orgoliu oltenesc şi-a spus însă cuvântul, iar Sorin Cârţu susţine că echipa sa "nu are nevoie de ajutorul nimănui".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oltenii "au luat foc" după ce au aflat că restanţa dintre FCSB şi CFR se va disputa după ce se va juca finala Cupei României, iar roş-albaştrii ar putea să nu mai aibă emoţii în privinţa locului din Europa. 

Chiar dacă Becali a anunţat că echipa sa va juca cu primul 11 împotriva ardelenilor, Sorin Cârţu a răbufnit la adresa finanţatorului de la FCSB.

Oltenii cer în schimb amânarea finalei Cupei României, după ce au fost refuzaţi de LPF, privind reprogramarea partidei cu Botoşani.

Sorin Cârţu: "Nu stăm noi să ne ajute Becali"

"Nu stăm noi acum în ce spune Becali. Noi nu stăm să ne ajute Becali. Noi nu avem nevoie de ajutorul nimănui. Vrem o judecată imparţială a Ligii. Ce ne interesează pe noi Becali? Nu ne interesează pe noi Becali. 

Reclamă

Mai avem treabă noi cu Becali, cu X, cu Y? Pe noi ne interesează ca cele două echipe să nu fie avantajate sau dezavantajate de program", a declarat Sorin Cârţu pentru AntenaSport.

Becali: "O să jucăm cu prima echipă cu CFR"

Gigi Becali vrea să fie fair-play şi a anunţat că echipa sa nu va juca cu rezervele în meciul cu CFR, trimiţând săgeţi către olteni.

"Ce-a făcut Craiova eu nu voi face niciodată. O să jucăm cu prima echipă cu CFR, chiar dacă nu o să fim deja în Europa atunci", a spus Becali la Digi Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Patronul FCSB se referea la meciul dintre Craiova şi Viitorul de acum câteva sezoane, când roş-albaştrii se luptau la titlu cu echipa lui Hagi, iar oltenii au decis ca tehnicianul său de atunci să trimită în teren jucători care au evoluat mai puţin. Formaţia "Regelui" a luat titlul atunci.

Recomandări
  • FCSB - CFR se va juca la finalul lunii iulie
  • Universitatea Craiova cere amânarea finalei Cupei României
  • Craiova şi CFR se luptă la titlu în Liga 1

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și