Închide meniul

EXCLUSIV | Pablo Cortacero nu a "ţepuit" pe toată lumea, la Dinamo! Singurul angajat care se află cu banii la zi

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 decembrie 2020, 9:59 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:06

EXCLUSIV | Pablo Cortacero nu a "ţepuit" pe toată lumea, la Dinamo! Singurul angajat care se află cu banii la zi

AntenaSport

Pablo Cortacero şi-a plătit translatorul

Conform surselor AntenaSport, translatorul lui Pablo Cortacero se află cu banii la zi, un lucru pe care nu îl putem spune despre restul angajaţilor clubului din Ştefan cel Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Scandal mare între Pablo Cortacero şi reprezentanţii DDB 

Un alt angajat al ibericului, garda de corp, a avut de "lucru". A fost scandal cu unul dintre reprezentanţii DDB. Astfel, la hotelul lui Ionuţ Negoiţă, acolo unde spaniolii au birourile, a izbucnit un scandal între un suporter şi spanioli. Scenele de violenţă au avut loc la scurt timp după ce Adunarea Generală a Acţionarilor s-a încheiat.

"După ședință, Pablo Cortacero și ceilalți spanioli au mers la Rin. Au încă birourile acolo, Negoiță i-a lăsat până la 1 ianuarie 2021. Acolo a apărut unul dintre oamenii importanți din spatele proiectului DDB care a început să le reproșeze situația dezastruoasă de la club.

La un moment dat, suporterul a început să înjure, a început un scandal mare, iar unul dintre bodyguarzii angajați de Cortacero l-a lovit pe contestatar, doborându-l la podea. După ce și-a revenit din șoc, membrul DDB a sunat la poliție și la salvare, acuzând probleme medicale în urma loviturii. Apoi, i-a sunat pe cei din DDB, care au trimis oameni la Rin", a spus o sursa gsp.ro, aflată la faţa locului.

Reacţia lui Pablo Cortacero după scandalul de luni

Pablo Cortacero a avut o primă reacţie, la câteva ore după scandalul de la hotelul lui Ionuţ Negoiţă. 

Reclamă

"Acei suporteri au venit la birouri amenințându-ne și țipând și le-am spus să plece, dar au continuat. Atunci, cineva de la pază i-a rugat frumos să plece și cel de la DDB l-a atins peste față, iar cel de la pază l-a pus la pământ. Nu a fost nimic mai mult. Mai târziu au venit la hotel cei de la DDB să-mi ceară scuze", a spus Cortacero.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:51 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Repriză de coșmar pentru Răzvan Lucescu! Belgienii fac spectacol pe Toumba. Dueluri „de foc” în Europa 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet Vezi toate știrile
Citește și