Închide meniul

EXCLUSIV | Pandemia a băgat frica în jucătorii antrenați de Hagi. "Am fost destul de panicați"

Antena Sport Publicat: 13 mai 2020, 13:53

Reclamă
EXCLUSIV | Pandemia a băgat frica în jucătorii antrenați de Hagi. "Am fost destul de panicați"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Virgil Ghiță, speriat de pandemia de coronavirus

Fundașul central al lui Gică Hagi este dornic să se întoarcă pe terenul de fotbal. Este convins că Liga 1 trebuie să se reia, dar numai dacă vor fi respectate toate regulile de siguranță.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Virgil Ghiță, îngrijorat din cauza Covid-19

"Cred că, la început, cu toții am avut un mic sentiment de panică. Și eu l-am avut. Eram puțin panicat și speriat. Îmi era frică să nu iau și eu virusul. Pe parcurs am văzut că, dacă respect regulile, nu mi se poate întâmpla nimic. Totuși, la început am fost destul de panicat", a declarat Ghiță pentru AntenaSport.

Fundașul care urmează să împlinească, luna viitoare, 22 de ani, nu își dorește ca LPF și FRF să "înghețe" acest sezon. 

"Dacă vom face testele și totul va fi în regulă, nu văd de ce să nu începem. Trebuie să terminăm acest campionat. Deocamdată nu știm ce trebuie să facem. Totuși, domnul Hagi este un perfecționist și cred că vom putea să respectăm orice regulă. Acest sezon va fi greu până o să reușim să ne obișnuim", a mai dezvăluit jucătorul care este cotat la 900.000 de euro.

După două etape disputate din playout, Viitorul este pe primul loc. Are cinci puncte avans față de principala urmăritoare, Sepsi.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Câte goluri va înscrie Cristiano Ronaldo la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:39 23 iun.

Situaţie fără precedent în grupa României de la EURO 2024! Niciodată nu s-a mai întâmplat asta la o ediţie de Campionat European

0:38 23 iun.

„E bine că am scăpat cu 2-0!” Basarab Panduru, concluzie dură după meciul cu Belgia: „Nu e corect scorul!”

0:18 23 iun.

Edi Iordănescu, prima reacție după Belgia – România 2-0! Pronostic uriaș pentru fani: „Sunt sigur de asta!”

0:18 23 iun.

„Nu ne demoralizăm!” Radu Drăguşin, mesaj de luptă după Belgia – România 2-0: „Avem cele mai mari şanse să ne calificăm”

0:15 23 iun.

Nicolae Stanciu, discurs de căpitan după Belgia – România 2-0: „Sunt mândru de toţi colegii! Rezolvăm calificarea cu Slovacia!”

0:06 23 iun.

„România trebuie să sufere până la ultimul meci” Denis Drăguș, prima reacție după Belgia – România 2-0!

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 3 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri” 4 FotoAnunţul făcut de soţia lui Andriy Lunin, cu o zi înainte de România – Ucraina. Reacţie despre ultimatumul de la Real Madrid 5 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 6 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3
Citește și