Închide meniul

EXCLUSIV | Pandemia schimbă fotbalul. Vasile Maftei: “Va fi nevoie de cantitate, nu de calitate”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 aprilie 2020, 14:49

EXCLUSIV | Pandemia schimbă fotbalul. Vasile Maftei: “Va fi nevoie de cantitate, nu de calitate”

Mediafax Foto / George Filip via Hepta

Vasile Maftei a vorbit despre reluarea Ligii 1

Antrenorul secund al Astrei a explicat pentru AntenaSport cum decurg pregătirile echipei în timpul stării de urgență. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

“Nu eram pregătiți, clar, nu era nimeni pregătit pentru așa ceva. E foarte greu, una e când te antrenezi pe teren, alta e când faci în casă sau în curtea casei.

Ținem legătura între noi, cu tot staff-ul, avem preparatorul care ne trimite în fiecare zi program pentru jucători, eu le trimit mai departe”, a spus Vasile Maftei, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Vasile Maftei: “Va fi nevoie de cantitate, nu de calitate”

Reprezentanții cluburilor din Liga 1 speră ca sezonul să se termine pe teren și așteaptă ridicarea stării de urgență. Vasile Maftei se teme pentru integritatea jucătorilor, care ar fi nevoiți să joace și de trei ori pe săptămână. 

“După două luni de zile de pauză, ar fi normal să ai vreo șase săptămâni de perioadă pre-competițională, de pregatire. Măcar să avem trei săptămâni, patru săptămâni, să aducem jucătorii în condiții optime de joc.

Reclamă

Când va începe campionatul, se va juca din trei în trei zile, o să avem nevoie de toți jucătorii. De data asta n-o să ai nevoie numai de calitate, o să ai nevoie de cantitate”, a spus Maftei pentru AntenaSport. 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și