Închide meniul

EXCLUSIV | Panică la FCSB! Pierdere mare pentru lider. Cât vor lipsi Florin Tănase și Dennis Man

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 24 noiembrie 2020, 5:05 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:08

EXCLUSIV | Panică la FCSB! Pierdere mare pentru lider. Cât vor lipsi Florin Tănase și Dennis Man

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Man și Tănase sunt golgheterii Ligii 1

Dennis Man a fost primul care a acuzat probleme medicale. Tânărul de 22 de ani a fost înlocuit în minutul 28 al partidei, după ce a acuzat dureri la coapsa piciorului drept. Acesta a fost înlocuit de Sergiu Buș.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A urmat, din păcate pentru cei de la FCSB, Florin Tănase. Căpitanul echipei a fost schimbat în minutul 67, cu Octavian Popescu, după ce a acuzat dureri la coapsa stângă.

Florin Tănase și Dennis Man vor lipsi cel puțin două săptămâni

Din informațiile AS.ro, Florin Tănase resimte dureri intense la coapsă și este suspect de ruptură, iar Dennis Man se pare că are o întindere. Cei doi vor efectua marți sau miercuri un RMN pentru a afla exact ce au.

Pierderea este una imensă pentru FCSB. Atât Tănase, cât și Man vor lipsi cel puțin două săptămâni, iar staff-ul medical al roș-albaștrilor speră să-i recupereze pe aceștia până la duelurile de foc cu CFR și Craiova, atunci când se speră să revină și Coman, care vor avea loc la jumătatea lunii decembrie.

Nu au venit cu probleme de la națională. S-au antrenat normal, dar astăzi au simțit probleme musculare. Încă nu știu cât de grav este. Sper să-i recuperăm cât mai repede”, a spus Toni Petrea după meci.

Reclamă

Florin Tănase și Dennis Man sunt golgheterii Ligii 1

Pierderea este cu atât mai mare pentru cei de la FCSB, cu cât cei doi sunt cei mai în formă jucători din campionat. Tănase și Man sunt golgheterii Ligii 1.

Cei doi au marcat câte 9 goluri fiecare și au reușit și foarte multe pase de gol pentru coechipieri.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și