Închide meniul

EXCLUSIV | Panică la FCSB! Pierdere mare pentru lider. Cât vor lipsi Florin Tănase și Dennis Man

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 24 noiembrie 2020, 5:05 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:08

EXCLUSIV | Panică la FCSB! Pierdere mare pentru lider. Cât vor lipsi Florin Tănase și Dennis Man

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Man și Tănase sunt golgheterii Ligii 1

Dennis Man a fost primul care a acuzat probleme medicale. Tânărul de 22 de ani a fost înlocuit în minutul 28 al partidei, după ce a acuzat dureri la coapsa piciorului drept. Acesta a fost înlocuit de Sergiu Buș.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A urmat, din păcate pentru cei de la FCSB, Florin Tănase. Căpitanul echipei a fost schimbat în minutul 67, cu Octavian Popescu, după ce a acuzat dureri la coapsa stângă.

Florin Tănase și Dennis Man vor lipsi cel puțin două săptămâni

Din informațiile AS.ro, Florin Tănase resimte dureri intense la coapsă și este suspect de ruptură, iar Dennis Man se pare că are o întindere. Cei doi vor efectua marți sau miercuri un RMN pentru a afla exact ce au.

Pierderea este una imensă pentru FCSB. Atât Tănase, cât și Man vor lipsi cel puțin două săptămâni, iar staff-ul medical al roș-albaștrilor speră să-i recupereze pe aceștia până la duelurile de foc cu CFR și Craiova, atunci când se speră să revină și Coman, care vor avea loc la jumătatea lunii decembrie.

Nu au venit cu probleme de la națională. S-au antrenat normal, dar astăzi au simțit probleme musculare. Încă nu știu cât de grav este. Sper să-i recuperăm cât mai repede”, a spus Toni Petrea după meci.

Reclamă

Florin Tănase și Dennis Man sunt golgheterii Ligii 1

Pierderea este cu atât mai mare pentru cei de la FCSB, cu cât cei doi sunt cei mai în formă jucători din campionat. Tănase și Man sunt golgheterii Ligii 1.

Cei doi au marcat câte 9 goluri fiecare și au reușit și foarte multe pase de gol pentru coechipieri.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:10 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul Vezi toate știrile
Citește și