Închide meniul

EXCLUSIV | ”Pentru mine Craiova e Dumnezeu, o echipă uriașă!” Legenda Universității care e gata să preia echipa. ”Am licența PRO de 3 ani”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 mai 2020, 12:28

EXCLUSIV | ”Pentru mine Craiova e Dumnezeu, o echipă uriașă!” Legenda Universității care e gata să preia echipa. ”Am licența PRO de 3 ani”

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via hepta

EXCLUSIV | ”Pentru mine Craiova e Dumnezeu, o echipă uriașă!” Legenda Universității care e gata să preia echipa. ”Am licența PRO de 3 ani”

Craioveanu a acordat un interviu în exclusivitate pentru AntenaSport în care mărturisește că e pregătit să antrenze Craiova. Patronul Rotaru l-a demis pe Corneliu Papură și acum caută un înlocuitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Craioveanu: ”Pentru mine Craiova e Dumnezeu, o echipă uriașă!”

”Grande, nu știu ce să spun în momentul actual, înțelegi? Chiar nu știu. Va căuta (n.r Mihai Rotaru) un nume cu experiență, ca să ducă echipa spre titlu, că eu zic că încă avem șanse mari la titlu.

Dacă mă sună, sunt dispus, dar nu sunt disperat. Eu iubesc această echipă și o s-o iubesc toată viața. Pentru mine Craiova e cum se spune în spaniolă, Dios, adică Dumnezeu. Dacă pot s-o ajut vreodată, sunt dispus, dar acum depinde de Mihai.

Acum trebuie s-o ia cineva cu un pic de experiență, sper numai să aibă feelingul ăla cu jucătorii, că asta e foarte important, mai ales în momentul actual. Mihai nu știe că am UEFA Pro și asta încă de acum trei ani”, a spus Craioveanu, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Corneliu Papură, dat afară de la Craiova

Universitatea Craiova s-a despărțit de Corneliu Papură. Anunțul a fost făcut în această dimineață pe site-ul oficial al clubului. Papură a fost dat afară cu o săptămână în urmă.

Reclamă

”În urmă cu aproape o săptămână, clubul Universitatea Craiova a încheiat în mod amiabil relațiile contractuale cu antrenorul principal Corneliu Papură. Pentru a nu perturba activitatea clubului, am preferat să ținem această informație confidențială.

În acest moment suntem în procedura pentru desemnarea unui nou antrenor principal și sperăm că vom lua cea mai bună decizie. Pentru a evita eventualele speculații din partea presei, facem precizarea că modul nostru de lucru nu presupune negocierea cu mai mulți antrenori în același timp”, se arată într-un comunicat al oltenilor”, se arată în comunicatul oltenilor.

Papură o lasă pe Universitatea Craiova pe locul 3 în play-off, cu 26 de puncte, la egalitate cu FCSB și la 4 lungimi de liderul CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte Vezi toate știrile
Citește și