Închide meniul

EXCLUSIV | Prima reacţie din partea ANAD după scandalul uriaş în care e implicată Astra. Răspuns dur pentru giurgiuveni

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 ianuarie 2021, 9:59

EXCLUSIV | Prima reacţie din partea ANAD după scandalul uriaş în care e implicată Astra. Răspuns dur pentru giurgiuveni

Hepta

Continuă problemele de la Astra

"Cazul este în curs de gestionare la comisia de audiere. Cele mai multe informaţii le au sportivii care participă, prin avocat. Eu nu am acces în sala de şedinţe. Îmi este greu să dau informaţii. Evităm să comentăm până nu apare o decizie. Nu vrem să influenţăm o decizie. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Până şi eu aflam de la jurnalişti că sportivii nu se vor prezenta în ziua în care exista şedinţă a comisiei de audiere. Sper să se rezolve cât mai repede. Ştiu că Ioniţă a fost la ANAD. Acest lucru îl pot confirma. Dar ce a discutat în interiorul şedinţei nu ştiu", a spus Balaj, în exclusivitate pentru Antena Sport. 

Scandal uriaş! Astra poate fi exclusă din campionat

Alex Ioniţă a oferit toate detaliile pe 14 ianuarie, la comisia de audieri a Agenţiei Naţionale Anti-Doping. Pentru a beneficia de o reducere a pedepsei chiar şi cu 75%, mijlocaşul de 26 de ani a acceptat să colaboreze cu membrii ANAD şi a povestit cu lux de amănunte tot ce s-a întâmplat.

Dani Coman susţine că ANAD ar putea plăti nişte daune importante în viitor, asta pentru că Astra a avut de suferit în urma lipsei celor trei jucători, care nu au mai evoluat din luna septembrie. Pe de altă parte, ei riscă suspendări de până la patru ani.

"Au pierdut în instanţă, cum să plătim? Ameninţările acestea nu ştiu dacă îşi au rostul. Începând cu 1 ianuarie 2021, persoanele care aduc ameninţări se fac vinovate de încălcările legilor antidoping. Nu ştiu cum să calific această reacţie. 
Există legi în acest sens şi codul obligă ca să fie implementarea lui în fiecare ţara. 

Reclamă

Jucătorii sunt suspecţi de încălcarea reglementărilor antidoping. Din păcate, lista interzisă obligă ca atunci când un sportiv este bănuit de această încălcare, el trebuie să fie suspendat provizoriu", a mai spus presedintele Agentiei Nationale Anti Doping.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
Vezi toate știrile
Citește și