Închide meniul

EXCLUSIV | Prima reacţie din partea ANAD după scandalul uriaş în care e implicată Astra. Răspuns dur pentru giurgiuveni

Antena Sport Publicat: 26 ianuarie 2021, 9:59

EXCLUSIV | Prima reacţie din partea ANAD după scandalul uriaş în care e implicată Astra. Răspuns dur pentru giurgiuveni

Hepta

Continuă problemele de la Astra

  • Scandal de dopaj la Astra
  • Ce riscă jucătorii investigaţi

"Cazul este în curs de gestionare la comisia de audiere. Cele mai multe informaţii le au sportivii care participă, prin avocat. Eu nu am acces în sala de şedinţe. Îmi este greu să dau informaţii. Evităm să comentăm până nu apare o decizie. Nu vrem să influenţăm o decizie. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Până şi eu aflam de la jurnalişti că sportivii nu se vor prezenta în ziua în care exista şedinţă a comisiei de audiere. Sper să se rezolve cât mai repede. Ştiu că Ioniţă a fost la ANAD. Acest lucru îl pot confirma. Dar ce a discutat în interiorul şedinţei nu ştiu", a spus Balaj, în exclusivitate pentru Antena Sport. 

Scandal uriaş! Astra poate fi exclusă din campionat

Alex Ioniţă a oferit toate detaliile pe 14 ianuarie, la comisia de audieri a Agenţiei Naţionale Anti-Doping. Pentru a beneficia de o reducere a pedepsei chiar şi cu 75%, mijlocaşul de 26 de ani a acceptat să colaboreze cu membrii ANAD şi a povestit cu lux de amănunte tot ce s-a întâmplat.

Reclamă

Dani Coman susţine că ANAD ar putea plăti nişte daune importante în viitor, asta pentru că Astra a avut de suferit în urma lipsei celor trei jucători, care nu au mai evoluat din luna septembrie. Pe de altă parte, ei riscă suspendări de până la patru ani.

"Au pierdut în instanţă, cum să plătim? Ameninţările acestea nu ştiu dacă îşi au rostul. Începând cu 1 ianuarie 2021, persoanele care aduc ameninţări se fac vinovate de încălcările legilor antidoping. Nu ştiu cum să calific această reacţie. 
Există legi în acest sens şi codul obligă ca să fie implementarea lui în fiecare ţara. 

Reclamă

Jucătorii sunt suspecţi de încălcarea reglementărilor antidoping. Din păcate, lista interzisă obligă ca atunci când un sportiv este bănuit de această încălcare, el trebuie să fie suspendat provizoriu", a mai spus presedintele Agentiei Nationale Anti Doping.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:00 Rafael Nadal a revenit cu victorie în circuitul ATP! Prestaţie de zile mari a spaniolului în primul tur de la Barcelona 19:54 „Te interesează Rapid?” Răspunsul oferit imediat de Marius Şumudică, după plecarea lui Cristiano Bergodi: „Aste e prioritatea!” 19:29 Dan Şucu pregăteşte schimbări majore la Rapid, după demiterea lui Cristiano Bergodi: „Prea mulţi băieţi buni la ei acasă” 19:06 Un alt club de top a intrat în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Se luptă cu Borussia Dortmund pentru semnătura românului 18:55 „Nu a fost o declaraţie sinceră” Verdictul specialistului, după eroarea uriaşă a lui Ovidiu Haţegan: „S-a lăsat influenţat” 18:40 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, despre posibila venire la Rapid! Anunţul făcut după demiterea lui Cristiano Bergodi 18:29 Southampton – Preston LIVE VIDEO (22:00) în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 18:25 „Nu are rost să vorbim de felicitări!” Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu 17:57 FC Porto, suspendată 3 ani din cupele europene! Cum poate scăpa de sancţiunea dură dată de UEFA 17:44 „Nu ştiu dacă putea să ajungă într-un campionat mai bun!” Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar Vezi toate știrile
Pe același subiect
Atac la Ovidiu Haţegan şi arbitrii din cabina VAR
Liga 1 • 15 apr., 10:45
Atac la Ovidiu Haţegan şi arbitrii din cabina VAR, după accidentarea horror a lui Luca Mihai: „Nici nu există discuţii!”
Primul titular care pleacă de la CFR Cluj, după revenirea lui Dan Petrescu
Liga 1 • 10 apr., 11:13
„S-au întâmplat multe!” Primul titular care pleacă de la CFR Cluj, după revenirea lui Dan Petrescu!
Cine îi va lua locul lui Cristi Balaj la CFR Cluj
Liga 1 • 4 apr., 15:14
Cine îi va lua locul lui Cristi Balaj la CFR Cluj! El este favoritul lui Neluțu Varga
Neluţu Varga nu a mai ţinut cont de nimic şi a dat afară un "greu" de la CFR Cluj
Liga 1 • 4 apr., 8:00
Neluţu Varga nu a mai ţinut cont de nimic şi a dat afară un „greu” de la CFR Cluj. Motivul deciziei radicale
Cristi Balaj și-a dat demisia de la CFR Cluj
Liga 1 • 3 apr., 22:37
Cristi Balaj și-a dat demisia de la CFR Cluj. Mesaj de ultimă oră: „Nu e normal ca doar antrenorul să fie vinovat”