Închide meniul

EXCLUSIV | Prima veste bună pentru Dinamo! Ionel Dănciulescu şi-a prelungit contractul şi nu lasă echipa la greu. Discuţie cu DDB

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 iunie 2020, 13:44 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:58

EXCLUSIV | Prima veste bună pentru Dinamo! Ionel Dănciulescu şi-a prelungit contractul şi nu lasă echipa la greu. Discuţie cu DDB

Facebook Ionel Dănciulescu

Ionel Dănciulescu îşi prelungeşte contractul cu Dinamo

Managerul sportiv al ultimei clasate din Liga 1 nu mai era dorit de Negoiţă şi Bălănescu. Fanii au intervenit şi au convins conducerea să îi prelungească contractul lui Dănciulescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionel Dănciulescu nu pleacă de la Dinamo

Fostul atacant a avut deja o discuţie cu directorul general al clubului şi va rămâne cel puţin până la finalul sezonului. Decizia s-a luat într-un moment extrem de complicat, în care Dinamo a ajuns la patru înfrângeri la rând. 

Și Negoiță și Bălănescu parcă au înnebunit cu Dănciulescu! Să-l dăm afară pe Dănciulescu. Le-am spus ”cât timp voi fi la Dinamo, Dănciulescu nu va pleca de aici”. Eu aveam nevoie de Danciu, e un om de vestiar. Vorbește foarte mult cu jucătorii, toți sunt foarte apropiați de Danciu, și contează să ai un astfel de om în vestiar.

M-au zăpăcit să-l dăm afară pe Dănciulescu. Eu îmi bat joc de un jucător emblematic al lui Dinamo? De un băiat pe care îl cunosc și în care am încredere? M-au înnebunit. Eu bănuiesc de ce! Pentru că Danciu este apropiat de suporteri”, a declarat Florin Prunea, zilele trecute, la Digi Sport.

Ionel Dănciulescu a jucat în trei perioade pentru Dinamo (1995-1997, 2002-2009, 2010-2013). Cu alb-roşiii a câştigat trei titluri, patru Cupe ale României şi două Supercupe.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și