Închide meniul

EXCLUSIV | "Probabil că va fi reprogramat jocul!" Oficialii Chindiei au reacționat, după cazul de coronavirus de la Dinamo

Antena Sport Publicat: 11 iunie 2020, 10:35 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:25

Reclamă
EXCLUSIV | "Probabil că va fi reprogramat jocul!" Oficialii Chindiei au reacționat, după cazul de coronavirus de la Dinamo

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Dinamo - Chindia ar putea fi amânat

DSP va face o anchetă epidemiologică și, în funcție de rezultat, va lua o decizie în ceea ce privește meciul Dinamo – Chindia. Cel mai probabil, însă, acesta va fi amânat, din cauza apariției primului caz de coronavirus din fotbalul românesc. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Așteptăm ancheta epidemiologică, să vedem ce se stabilește conform protocolului de reluare a competițiilor. Bănuiesc că jocul va fi anulat sau se va reprograma. Nici eu, nici noi nu ne-am dorit așa ceva. Ne-am chinuit atâta timp să dăm drumul la competiție. Dădeam o notă de încredere pentru cetățeni, uite domne că se poate. Poate apărea oricând și la orice echipă. Eu vorbesc zillnic cu jucătorii și aproape că am devenit o sperietoare pentru ei, să îți țin în priză și să nu se joace cu lucrul acesta. Le spun să nu se joace cu sănătatea și viața lor.

În momentul acesta cred că ar fi normal să ne desfășurăm competiția pînă la final. Probabil că va fi reprogramat jocul. Sper să nu afecteze celelalte jocuri și desfășurarea competiției", a spus Marcel Ghergu, președintele celor de la Chindia, pentru AntenaSport. 

Un angajat de la Dinamo, testat pozitiv de coronavirus

Magazionerul clubului Dinamo a fost testat pozitiv de coronavirus. Oficialii clubului spun că acesta nu a intrat în contact cu jucătorii.

"Toți componenții lotului dinamovist, membrii staff-ului tehnic și medical din cadrul echipei noastre, precum și personalul auxiliar pentru organizarea meciurilor la stadionul din Ștefan cel Mare au efectuat miercuri, 10 iunie 2020, testul Real Time PCR pentru diagnosticarea COVID-19.
În urma acestei testări a fost depistat un caz pozitiv, a anunțat medicul Liviu Bătineanu pentru site-ul oficial al clubului, www.fcdinamo.ro.

Reclamă
Reclamă

Medicul dinamovist precizează că persoana depistată pozitiv nu face parte din lotul de jucători sau din conducerea tehnică și medicală a echipei, fiind izolată în această dimineață la stadionul Dinamo", se arată în comunicatul clubului.

Reclamă
Recomandări

Prinde Dinamo un loc în play-off în acest sezon?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:15

Rareş Pop l-a sunat pe jurnalistul pe care l-a agresat fizic la Rapid – Oţelul şi totul a fost făcut public

13:45

Simona Halep şi-a aflat prima adversară de la Hong Kong. Primul meci pentru Simo după aproape cinci luni

12:49

Motivul incredibil pentru care Kylian Mbappe nu va fi pe stadion la Atletico Madrid – Real Madrid

12:16

Florin Manea surprinde după gafa făcută de Radu Drăgușin la Tottenham: „Așteptam greșeala!”. Decizia luată de Ange Postecoglou

11:59

Prima reacţie de la Galaţi, după ce Rareş Pop a agresat fizic un jurnalist, la Rapid – Oţelul: „Nu știu ce a avut în cap”

11:29

„Nu am avut prieteni în Generația de Aur!” Florin Prunea l-a auzit pe Dorinel Munteanu și i-a dat replica: „Absolut nimeni?”

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1 5 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și